Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Harf Arkasına Led Işığı

Rapper16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Photoshopta Harf Arkasına Mavi Led Işığı Vermek İstiyorum Ama Nasıl Yapılacağını Bilmiyorum Yardımcı Olabilirmisiniz :)

Benzer konular

Erdem ALKAN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazıyı yazarsın önce. sonra o layerı kopyalarsın.. altta kalan layerdaki yazıyı seçersin. layer kutusu uzerinde ctrl ye basarak sadece yazıyı secersin. orayı mavi doldurursun.. belki biraz buyutursun istedigin sekle sokmak icin renk ve efekt ayarlarını yaparsın. akılam gelen bu

Rapper16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim yapmam önemli değil ki sizin yapmanız önemli. siz yapmaya çalışın takıldıgınız yerde sorarsınız. ;)

Deniyorum Ama Renk Problemim Başladı, Kırmızııyı Tam Olarak kırmızı göremiyorum cmyk'da pembeye yakın bişe çıkıyo c:0 m:100 y:100 k:0 sıfır olarak ayarladım ama yinede kırmızıyı tam kırmızı göstermiyor bunu nasıl çözebilirim

Erdem ALKAN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Deniyorum Ama Renk Problemim Başladı, Kırmızııyı Tam Olarak kırmızı göremiyorum cmyk'da pembeye yakın bişe çıkıyo c:0 m:100 y:100 k:0 sıfır olarak ayarladım ama yinede kırmızıyı tam kırmızı göstermiyor bunu nasıl çözebilirim

acıkcası bende siz akşam deyince öyle yaptım hemen ancak cmyk da soluk cıktı renkler rgb olara kaydedince düzeldi :) tabiki size cmyk lazımdır eminim :)

Rapper16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
acıkcası bende siz akşam deyince öyle yaptım hemen ancak cmyk da soluk cıktı renkler rgb olara kaydedince düzeldi :) tabiki size cmyk lazımdır eminim :)

Cmyk baskıda düzeliyo ama rgb yapsamda değişmiyo renkler :) znc birazdan göndermem gerek siz üstünde çalışsanız ben problemimi çözünce denesem ? :)