Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

harfi rakamı covert etmişim ilerki zamanda da lazım olmuş tekrardan covert ettiğim

alfax27

🌱Yeni Üye🌱
selamun aleykum

arkadaslar grafik tasarım da ben yeniyim suan corel öğreniyorum corel 12 veya x4 veya x5 genelde ağırlıklı bu 3 kullanıyorum sorum şu ;
harfi rakamı covert etmişim ilerki zamanda da lazım olmuş tekrardan covert ettiğim yazı veya rakamı covertten metin biçimine nasıl çevire bilirim
örnegin ; bu siteden ben 2011 takvimi indirdim convertli olanları yazı tiplerini değiştirmek istedim olmadı

yardımcı olursanız sevinirim....

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu mümkün değil maalesef. Convertlenmiş bir metin üzerinde tekrardan oynama yapmanız imkansız.
Bu tip durumlarla karşılaşmamanız için convert etmeden çalışmanın bir yedeğini almanız lazım.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Convert edilen yazı tekrar yazı karakterine dönüştürülemez. Yazı karakterini bulup tekrar yazman gerekir...

alfax27

🌱Yeni Üye🌱
o yazı karekterini bilmem için ne yapmam lazım????

örneğin ; 2011 tüm takvim modelleri var bunu indirdim ordaki vektörleri yılbası için çalışmalar yapacam indirdiklerimi kullanırsam çalmış olurum
yani size şunu sorsam tüm grafikerler genel olarak hangi yazı karakterlerini kullanıyor ????

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
o yazı karekterini bilmem için ne yapmam lazım????

örneğin ; 2011 tüm takvim modelleri var bunu indirdim ordaki vektörleri yılbası için çalışmalar yapacam indirdiklerimi kullanırsam çalmış olurum
yani size şunu sorsam tüm grafikerler genel olarak hangi yazı karakterlerini kullanıyor ????

Öyle bir şey yok. :)

Tasarımınız ile görsel bütünlük sağlayanını kendiniz tercih etmelisiniz.

alfax27

🌱Yeni Üye🌱
bir soru daha avartar eklemeyi nerden yapacam???? bulamadım da

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
bir soru daha avartar eklemeyi nerden yapacam???? bulamadım da

Anasayfaya gel sol taraftaki menüden Kontrol Panel'i seç sol tarafta Ayarlar&Özellikler'in altında Avatar görselini değiştir seçeneği ile değiştirebilirsin...