Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Feride Hanım... linkte bir sorun görünmüyor indirip baktım... muhtemelen makinenizden kaynaklanan bir sorunla karşılaşıyorsunuz... isterseniz bir de bu linki deneyin...
Arkadaşlar linkte hiç bi sorun yok şifre de istemiyor. Ben şimdi indirdim inceledim, içeriği de baya güzel, insanın zihninde farklı bi bakış açısı oluşturacak hoş çalışmalar var... Teşekkürler paylaşım için.
Feride Hanım... linkte bir sorun görünmüyor indirip baktım... muhtemelen makinenizden kaynaklanan bir sorunla karşılaşıyorsunuz... isterseniz bir de bu linki deneyin...
Online magazin dergisi Before & After Magazine güzel bir makale yayınlamış. Sadece harfleri kullanarak tasarlanan logoların uygulama mantıklarını veya yukarıdaki gibi adımlarını kısaca göstererek güzel logolar yaratmak için çok değerli tüyolar vermiş.Belgeyi direk indirmek için alttaki linkle indirebilirsiniz.