Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

harflere yönelik çizim ve boyutlandırma çalışması...

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
harflere yönelik yaptığım serbest deneme çalışmalarından birisi..ilk olarak çizdiğim harfi illüstratör programında çizerek yine illüstratar programında 3D efektlerini, uygulama deneme karıştırma yöntemiyle yaptığım bi çalışma..umarım beğenirsiniz:)

59480362.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

galipaksular

🏅Acemi Tasarımcı🏅
epey karmasık olmus daha sade ve değişik yaparsan güzel olabilir emeğine sağlıkk.

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
karışıklık var daha sade olabilirdi.
Yine de emeğine sağlık uğraşmışsın ;)

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
Evet "karmaşıklık "rahatsız ediyor canım..
ama onun dışında bence başarılı ve amacına uygun olmuş
emeğine sağlık..;)

webariza

🌱Yeni Üye🌱
tam olarak anlamadım sanki ama güzele benziyor..

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
Evet "karmaşıklık "rahatsız ediyor canım..
ama onun dışında bence başarılı ve amacına uygun olmuş
emeğine sağlık..;)

tşk ederim cnm..gerçekten bu karmaşıklığın bu kadar rahatsız edici olabileceğini hiç düşünmemiştim..
buna dikkat edicem :)

tam olarak anlamadım sanki ama güzele benziyor..

tam olarak ta şu diyemem zaten serbest deneme çalışması denebilir aslında:)tşk ederim yorum için..

ofluvahdet

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.cyber-warrior.org
Çalışma güzel olmuş tebrkler fakat ilk sade hali daha güzel birde farklı bir renk kullanarak dene daha hoş gözükebilir.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
biraz daha renk farklılığı ve gölgelendirme yaparsan daha güzel durur.kolay gelsin

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3d'leri illustratorde yaptın galiba hep öyle çizgi sorunları çıkarıyor biraz daha karıştırsaydın ayarları da o çizgiler de kaybolsaydı güzel olurdu.

melekolduren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
karmaşıklığına kısmen katılıyorum, bir de açı da biraz sorun var gibi üst ve önden biraz daha görünse ayrı olan parçalar daha belli olur sanırım...

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışma güzel olmuş tebrkler fakat ilk sade hali daha güzel birde farklı bir renk kullanarak dene daha hoş gözükebilir.

evt sade halini bende çok sevdim gerek elde eskis halde gerek illüstratörde çizerken, ama öğrenme amaçlı olduğu için boyutlandırmaya da yöneldim:)tşk ederim yorum için..

biraz daha renk farklılığı ve gölgelendirme yaparsan daha güzel durur.kolay gelsin

peki denerim..tşk ederim..

3d'leri illustratorde yaptın galiba hep öyle çizgi sorunları çıkarıyor biraz daha karıştırsaydın ayarları da o çizgiler de kaybolsaydı güzel olurdu.

evt illüstratörde 3D efektini ve ayarlarını kullanarak yaptım..dediğin gibi biraz daha karıştırmak gerekio tabi:)

karmaşıklığına kısmen katılıyorum, bir de açı da biraz sorun var gibi üst ve önden biraz daha görünse ayrı olan parçalar daha belli olur sanırım...

açı da sorun var derken anlayamadım biraz..ama karışıklık konusunu düzeltmeye çalışıcam..tşk ler yorum için..