Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu turbobit herkesin başına bela, bende de amerika vizesi kazandınız vb. saçma birşeyler çıkıyor karşıma bugüne kadar gördüğüm en dandik dosya yükleme sitesi. Rapidten şaşmayın derim (depositfiles - hotfile alternatif).
Neden indiremediniz anlamadım. Ayrıca bu tür sitelerden hzılı indirmek için premium üye olmanız gerek. Hem ücretsiz dosya indirip hem de şikayetçi olmak ne demek ya.
Neden indiremediniz anlamadım. Ayrıca bu tür sitelerden hzılı indirmek için premium üye olmanız gerek. Hem ücretsiz dosya indirip hem de şikayetçi olmak ne demek ya.
Hem ücretsiz dosya indirip hem de şikayetçi olmak ne demek ya.
Size yakışmayan bir uslup bizim sizinle bir sorunumuz yok sadece böyle tarz sorunlarla karşılaşıyoruz en azından belirttik ki yaptığınız paylaşımlardan birileri faydanlansın ya.
Yavaş indirmeden ziyade başka başka sorunlar ile karşılaşıyoruz hatceeee hanım herkesin premium üye olma durumu olmayabilir, ayrıca birsürü yerden paylaşım yapılıyor hepsine de premium üye olamayız di mi.
Ayrıca bakın neo32 arkadaşımızın mesajına, kendisi incelik gösterip (kimse sorunları belirtmeden) herkes faydalansın diye sorun yaşayan arkadaş varsa çözüm sunmuş.
Dostlarım bu zamana kadar 1000e yakın vektör ve imaj paylaştım. Sahip olduğum hotfile hesabı maalesef hotfile tarafından silindi. Tanıdığım birçok arkadaşımın da hesabı silinerej bu şekilde yapmış olduğu paylaşımlar boşa gitti.
Açtığım konularda silinen linkleri mümkün olduğunca kısa zamanda yenilemeye çalışıyorum.Grafik tasarım yapan arkadaşlarıma bu paylaşımların faydası olduğuna inanıyorum. Hotfile hesabı silindikten sonra turbobit linkleri kullanmaya başladım fakat arkadaşlarım dosyalara ulaşamadıklarını belirtiyorlar.
Bu aşamadan sonra turbobit linkleri kullanmayacağım. Artık hotfile olmayacak ama turbobitde olmayacak.
Linkleri silinen konuları en kısa zamanda yenilemeye çalışacağımdan emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederim. Neo32
Çok üzüldüm arkadaşın başına gelenlere. Onca emek boşa gitmiş. Ama şimdi ben Turbobite bir sürü dosya yükledim. Burayı bırakıp sıfırdan başka bir siteye aynı dosyaları yükleyemem. Yani beklemek istemeyenler indirmeyebilirler bu kadar basit. Ben turbobitle çalışmaya devam edeceğim, çünkü bu sitenin güvenilir olduğuna dair bir sürü yazı okudum,benim için önemli olan da güvenilir olması. Hepinize teşekkür ederim.
Çok üzüldüm arkadaşın başına gelenlere. Onca emek boşa gitmiş. Ama şimdi ben Turbobite bir sürü dosya yükledim. Burayı bırakıp sıfırdan başka bir siteye aynı dosyaları yükleyemem. Yani beklemek istemeyenler indirmeyebilirler bu kadar basit. Ben turbobitle çalışmaya devam edeceğim, çünkü bu sitenin güvenilir olduğuna dair bir sürü yazı okudum,benim için önemli olan da güvenilir olması. Hepinize teşekkür ederim.
hatceeee hanım sonuçta siz istediğiniz siteden yükleme yapmakta serbestsiniz bizim de başka yerden yapın diye bir isteğimiz ısrarımız yok olamaz da ihtiyacı olan da bekler, benim çok ihtiyacım varsa bekliyorum da sadece yaşanan bi problemi paylaştık burada siz de üzerinize alınmayın lütfen, ben sadece premium olma ve de ücretsiz indiriyorsunuz bi de laf söylüyorsunuz olayına takıldım çünkü, bizi (en azından benim ilk yazdığım mesaj sizinle ilgili değildi başka paylaşımlarda yaşadığım turbobit sorunuydu) yalnış anladığınızı düşünüyorum.
Sağolun. Ben sadece Turbobite çok dosya yükledim. Diğer siteler kazandırmıyormuş falan dediler, en iyisi tubobit dediler, biz de üye olduk. Ben nerden bilebilirdim böyle olacak. Diğer sitelerle ilgili araştırma yapmadım. Ama bundan sonra yapacağım bakalım belki siteyi değiştiririm. Tamam. İyi akşamlar.
Mesajları şimdi gördüm. İndiremediysek indirememişizdir. İndirdik mi diyecektik. Bir kaç defa denedim. Sorun sadece bende mi diye yazdım. Ama başkaları da varmış.
İndiremeyen arkadaşlara ben başka bir link vereceğim. Ancak bu paylaşım sitelerine girmek de ben de sorun yaşıyorum. Siteye giremiyorum. Eğer girmeyi başarırsam size link vereceğim. Bu sitelere zaten hiç güvenim kalmadı. Yani bir kaç dosya yükledikten sonra siteye girmemiz engelleniyor. Bunların hiç biri adama para yedirmez. Zaten para falan kazanmayacağımı anladım ama yine de ihtiyacı olan arkadaşlara ayıp olmasın diye başka bir link vereceğim. Tabi sitelere girebilirsem...
İçeriği hakkında basit bir resim ekleyebilirdiniz. Şimdi indirip de işimize yarayıp yaramadığını anlamak zaman kaybı... (Umarım yazdıklarım çok hazırcı olduğum anlamına gelmez sade içerik hakkında bilgi eksikliği var...)