Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

harita kırımlı broşür tasarım örneği

siyahpusula

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar...
kırımlı, el haritası yapacağım fakat elimde ölçü yada kırım olarak örnek alabileceğim bir harita yok... bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını rica ediyorum.
Git bir adet satın al diyecek olursanız bulunduğum bölge itibariyle böyle bir şansım yok malesef...

Benzer konular

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
nasıl bir harita lazım sana karayolları haritasımı türkiye haritası mı bölge haritası mı nasıl bir tasarım yapacaksın... yani bunları da yazsaydın verebilirim sana

siyahpusula

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yanıt için teşekkürederim öncelikle...
ne haritası olduğu hiç önemli değil... ben bölgesel anlamda yerel bir çalışma yapacağım... küçük bir ilçenin kültür turizmine yönelik bir harita olacak...
yalnızca bu işin bir standartı var mı yok mu onu bilmem lazım... arkalı önlü 50x70 kırımlı bir broşür tarzında mı hazırlayacağım yani ben istediğim bir ölçüde çalışsam mı yoksa bir ölçüsü var mıdır bu işin onu bilmem lazım... teknik olarak yanlış bir şey yapmak istemiyorum....

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
standart kağıt ebatlarını kullanmalısın.. mesela ben 50x70 bir afiş hazırlamıştım. ön tarafı afiş arka tarafı broşür katlanınca broşür oluyor açınca afiş... biraz uğraştırmıştı ama farklı olmuştu.
sende standart kağıt ölçülerinden biri al kendine... ya da kargo şirketlerinde var senin dediğin gibi katlamalı broşür haritalar.. istersen bak onlara fikir sahibi olursun...

siyahpusula

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok teşekkürederim ilgilendiğiniz için...
sanırım bende aynen öyle birşey hazırlayacağım...
maketini yaparak başlarsam ileride doğabilecek olumsuzluklarıda ortadan kaldırmış olurum sanırım...
görüşmek üzere...