Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

hastane afiş eleştirileri bekliyorum..

tugba akay

🌱Yeni Üye🌱
gercekten hos calısam olmus yha sıze bırsey sormak ıstıyorum bu sıtede yenı sayılıırm bıde pek wakıt bulamadıgımdan gıremedım nasıl calısma yukleyebılırım acab bı ytardımmcı olabılırmsenız cok sewınırım bı msj bırakırsanız calısmalarınızın dewamını dılerım....

ferhatkanli

🌱Yeni Üye🌱
bütün eleştiriler için tekrar tşk.ederim..

bu eleştiriler beni daha çok cesaretlendiriyo, eksik olan yönleri böylesine dile getirmenize gerçekten sevindim..

yalnizkalp

🌱Yeni Üye🌱
zemın gitmemiş, yazı stilleride daha değişik olabilir. emeğine sağlık

sentezboyut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Diğer arkadaşların yorumlarına ek olarak. Afişte ve açık alanda kullanılacak basılı işlerde kırmızı kullanmak işin vadesini kısaltır. Havalar güneşli ise 2-3 günde rengi solar. O yüzden mavi ve siyah renkleri tercih etmelisin. Kolay gelsin.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
olmamış çünkü gerçekten kalp resmini koymasan anlamıcaktım...sadece yazı yazmışsın anlaşılan 2 dakikada yapılan bi çalışma.daha iyisini yapabilirsin.ama yazıda olsa içinde emek var...biraz daha düşün bence

grfkr42

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok aşırı karşık bence müşterinin her dediğini yapma içinden gelerek davran

taurusclk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cok fazla yazı var irili ufaklı göze hos gelmiyo daha az yazı ile cok sey anlatarak güzel bi tasarımla bu isi bitirebilirsin derim ben kolay gelsin

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Renkli El İlanı Çalışması Afişten Çok... En Azından Hastanenin Resmi Olsa Daha İyi Olurdu Çalışmalısın Biraz daha Kolay gelsin...

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
açıkçası tasarımsal bişi göremedim. sadece yazıdan ibaret olmuş. en azından tipografi üzerinde çalışmayı dene:)

kolay gelsin!