Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

hava manipülasyonu çalışmam :)

ukayrak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eglenceli olmus, elinize saglik... fikir de cok güzel, belki ekran gecislerini dinamik ve farkli kadrajlarla kullanarak seyrini daha da keyifli yapabilirsiniz...

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
Baktığımıza değmedi.
Çok kısa sanki:)

Başarılı bir çalışma olacağa benziyor.
Emeğinize sağlık.

NaRe_TuRKeY

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eglenceli olmus, elinize saglik... fikir de cok güzel, belki ekran gecislerini dinamik ve farkli kadrajlarla kullanarak seyrini daha da keyifli yapabilirsiniz...

çekimi filan herşeyi ben yaptım o yüzden farklı açılardan da görüntü alabilirdim ama dediğim gibi kendi konumumu bozmak istemedim sağol yorumun için ;)

@grafikçe_ yorumunuzu tam anlayamadım bir baktığımıza değmedi diyosun bir başarılı çalışmaya benziyor diyorsun ?

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
Sana tavsiye,
çalışmanı sunmak istiyorsan, çalışmanın üzerine başka bişeyler katabilir miyim düşüncesi en aza inidirgediğin de paylaş. Becerin ve fikirlerin zengin gibi gözüküyor ama sunduğun seni tam anlatamıyor. Çalışmaların devamı ve daha gösterişli olması dileğiyle.

Tavsiyeler

- bir karede fazla bekliyorsun bu biraz sıkıyor.
- geçişler ambiyansa uymuyor
- saatten çıkan ışık teknolojik değil yetersiz
- ilk başta ismin yazılı text çok fakir, onu zenginleştir ve o yazının geliş sesi kurguya yakışmamış
daha çok şey yazabilirim ancak bu yazdıklarım seni kötüleme adına değil fikir sunması ve geliştirmesi için

NaRe_TuRKeY

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
acaba sizin çalışmalarınız var mı bakabilirmiyim ? incelemek adına

See4D

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sheepfilms - YouTube

birşeyleri incelemek istersen bu arkadaşı inceleyebilirsin. amaç after effects kullanmak değil de bir hikaye anlatmaksa sana yaratıcı çalışmalar yapmak açısından sonsuz fikir verebilir. ama amacın "o efekti nasıl yaptım ama, nasıl olmuş" demekse yanlış yerdesin. sonuçta o efektleri 12 yaşındaki kuzenimde yapıyor

NaRe_TuRKeY

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
efekt yapma gibi bir derdim yok sadece efekti yerli yerine oturtmak gibi bir niyetim var, amacım efekt koymak olsaydı particle illusions efektlerinin full seti var ;)

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
efekt yapma gibi bir derdim yok sadece efekti yerli yerine oturtmak gibi bir niyetim var, amacım efekt koymak olsaydı particle illusions efektlerinin full seti var ;)

Bu söylem iyi olmadı, malzemenin sende olması değil senin malzemeyyi kullanabilmen önemli olan, "particle illusions efektlerinin full seti" sen de olması senin onu iyi kullanabilmemen manasına gelmez. NEyse burada amacım faydalı olabilmek. İyi olanları izlersen nerede olduğunu görürsün.

NaRe_TuRKeY

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben sadece dediğim gibi efekt eklemek amacım olsaydı "particle illusions" kullanırdım dedim anlatamadım galiba
o yüzden böyle dedim