Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Havrum zeytinyağı etiketleri

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
Firmanın yeni ürünü için yaptığım çalışmalar. henüz müşteriye sunulmadı, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

sunum500mlcopy.jpg

Benzer konular

Guwencin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
etiketler güzel ellerine sağlık arkadaşım. bu arada sormak istediğim birşey var logo sanamı ait yoksa firmanın kendi logosumu logosunu çok beğendim...çalışmalarının devamı dileğiyle...

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
etiketler güzel ellerine sağlık arkadaşım. bu arada sormak istediğim birşey var logo sanamı ait yoksa firmanın kendi logosumu logosunu çok beğendim...çalışmalarının devamı dileğiyle...

logo revize edildi biraz, yorum için teşekkürler iyi çalışmalar

wed-design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Nedense zeytin yağı ambalajı yapanlar hep güzel yapıyor. Çok iyi olmuş.

seytan_crn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2.şişe çok hoşuma qitti qüzeller tebrik ederm

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sol 1 ve 3'ü beğendim yanlız sağ sondan 3 çalışmanda türkçe karekter desteklemiyor yazı fontun dikkat et.Ellerine sağlık

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok güzel olmular fakat çok kalabalık duruyorlar. Sunumu bukadar kalabalık yapmassan daha iyi olur.. Müşterinin kafasını karıştırırsın gibi geliyor bana. Kolay gelsin.

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
delikarga eline saglik arkadasim cok güzel olmus. ya kötü yönde elestiri olarak algilanmasini istemem ama naturel kelimesi zaten ingilizce kökenli bi kelime biliorsun ben önce ingilizce kısmını mı okuyorum dedim şişenin natural yazilmiş sanarak ama naturel demek yerine doğal kelimesini tercih etmen daha güzel olur. tabi firmanın açıklayıcı yazı olarak tanım şekli bu ise bu onların kabahati. tasarım konusunda tebrikler.

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
naturel yada natürel diye ısrarcı oluyor firmalar. bildiğim kadarıyla zeytinyağı için kullanılan bazı tanımlar standart; riviera, naturel sızma gibi. bu sunumu site için hazırlandım müşteriye sunumu ayrı ayrı yapıldı. kullanılacak etiket netleşince birkaç dil olacak, o yüzden Türkçe karakterlere pek dikkat etmedim. tüm yorumlar için teşekkürler, iyi çalışmalar

Son düzenleme:

romanart

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel olmuş ellerinize sağlık...

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
süper olmuş ellerine sağlık.

oksumpinar

🌱Yeni Üye🌱
Etiket tasarımınız güzel olmuş beyendim. Logo tasarımı için gelen yoruma teşekkür ediyorum. Logo tasarımı bana aittir.

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Elinize sağlık etiketler çok hoş çok beğendim bende. Logo da güzel oksumpinar eline sağlık

measa

♾️Grafik Gurusu♾️
En zevkli en eğlenceli etikettir zeytinyağı şişesi :) Emeğine sağlık arkadasım

Repro_cem

🌱Yeni Üye🌱
1 ve 5 başarılı diğerleri o etki de değil sunarken diğer arkadaşlarında belirtiği gibi ayrı ayrı sunum yapman daha etkili olur

Repro_cem

🌱Yeni Üye🌱
eline sağlık bence tasarımlar başarılı öncekiler öz eleştriydi umarım maruz görürsün.