Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle umarım istediğin yerlere gelirsin. nacizane fikrimi sorarsan da; mantarlar ve yol katman olarak karadan ve denizden bağımsız görünüyorlar.bunu fark etmiş ve katmanları birbirine kaynaştırmak için biraz çalışmayı bulandırmışsın sanırım. ama seninde dediğin gibi yolun başındaysan düzelecektir bunlar. daha bol çalışmanı görmek dileğiyle
öncelikle yorumun için teşekkürler ressamlığa doğuştan bi ilgim var ama ilk olarak tabletten başlamakla küçük bi hata yapmışım şuan bol bol kağıt kalem çalışıyorum ilk fırsatta onlarıda burada yayınlıycam.ve felsefemde şudurki ; Birşey eğer hayal edilebiliyorsa, yapılmasıda mümkündür!
öncelikle yorumun için teşekkürler ressamlığa doğuştan bi ilgim var ama ilk olarak tabletten başlamakla küçük bi hata yapmışım şuan bol bol kağıt kalem çalışıyorum ilk fırsatta onlarıda burada yayınlıycam.ve felsefemde şudurki ; Birşey eğer hayal edilebiliyorsa, yapılmasıda mümkündür!
güzel bir çalışma arkadaşım bende çizmiştim hayalimdeki yaşamı sadece bmw arabalarının yapısından oluşan en az 50 60 konutluk bir şehir ama pc çöktü çalışmalar gitti :/ aslında fazla üzülmedim sonuçta kök bende istesem bir daha yaparım elimde alışmış olucak seninde daha iyi birşeyler hazırlıyabileceğine inanıyorum
Bir çocuk kitabı içi bir takım hayvan kahramanlarının çizilmesi gerekiyor. İlustrason yapabilecek arkadaşlar lütfen bana ssamur@feroxmedia.com dan ulaşabilir mi?