Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hayalimdeki Yaşam

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
o sizin olumlu bakışınızdan kaynaklanan bi huzur olsa gerek :) teşekkürler

arslanturk

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle umarım istediğin yerlere gelirsin. nacizane fikrimi sorarsan da; mantarlar ve yol katman olarak karadan ve denizden bağımsız görünüyorlar.bunu fark etmiş ve katmanları birbirine kaynaştırmak için biraz çalışmayı bulandırmışsın sanırım. ama seninde dediğin gibi yolun başındaysan düzelecektir bunlar. daha bol çalışmanı görmek dileğiyle:)

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelikle yorumun için teşekkürler :) ressamlığa doğuştan bi ilgim var ama ilk olarak tabletten başlamakla küçük bi hata yapmışım :) şuan bol bol kağıt kalem çalışıyorum ilk fırsatta onlarıda burada yayınlıycam.ve felsefemde şudurki ; Birşey eğer hayal edilebiliyorsa, yapılmasıda mümkündür!

Artichoke

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle yorumun için teşekkürler :) ressamlığa doğuştan bi ilgim var ama ilk olarak tabletten başlamakla küçük bi hata yapmışım :) şuan bol bol kağıt kalem çalışıyorum ilk fırsatta onlarıda burada yayınlıycam.ve felsefemde şudurki ; Birşey eğer hayal edilebiliyorsa, yapılmasıda mümkündür!

Gerçekten Çok Doğru. :) Hayal Edilebilen Herşey Yapılabilir :)) :wink::alkis:
Bu Söze Ben :artipuan: vermiyimde ne yapiyim :D

desmodus

🌱Yeni Üye🌱
güzel bir çalışma arkadaşım bende çizmiştim hayalimdeki yaşamı sadece bmw arabalarının yapısından oluşan en az 50 60 konutluk bir şehir :) ama pc çöktü çalışmalar gitti :/ aslında fazla üzülmedim sonuçta kök bende istesem bir daha yaparım elimde alışmış olucak seninde daha iyi birşeyler hazırlıyabileceğine inanıyorum :)

Optimums22

🌱Yeni Üye🌱
Çocuk kitapları için illüstrasyon yapabilecekler....

Photoshop cs3 + Wacom a5 tablet kullandım.
hep bir mantar şehir çizmek istemiştim. Pek şehir sayılmaz ama şimdilik bunu yapabildim :angel:
mantarnet.jpg

Bir çocuk kitabı içi bir takım hayvan kahramanlarının çizilmesi gerekiyor. İlustrason yapabilecek arkadaşlar lütfen bana ssamur@feroxmedia.com dan ulaşabilir mi?

nlyarkn

🌱Yeni Üye🌱
:) bence çok şirin ve başarılı bir çalışmaa... emeğinize ellerinize sağlık..