Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hayatımız Ellerimizde

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili arkadaşım; sen başlığa belirtici bir cümle yazmasaydın inan ben bunun ne olduğunu anlayamazdım. Çocuk, adam neyse elinde tuttuğu hiç belli olmuyor. Buda vurgulamak istediğini ortaya çıkartmıyor. Renk tonların hep aynı olduğundan algı kapalı durumda. Işık patlaman ise bu kadar tekdüze bir alan var iken daha çok çalışmayı öldürmüş durumda.

Emeğine sağlık

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tamam şatomu al ama arabam kalsın..Şelale senin, bulutlar benim..Bulutların arasında ki uçağıda sattıkmı hurdacıya kordonda kumru ayran benden..

NaRe_TuRKeY

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sevgili arkadaşım; sen başlığa belirtici bir cümle yazmasaydın inan ben bunun ne olduğunu anlayamazdım. Çocuk, adam neyse elinde tuttuğu hiç belli olmuyor. Buda vurgulamak istediğini ortaya çıkartmıyor. Renk tonların hep aynı olduğundan algı kapalı durumda. Işık patlaman ise bu kadar tekdüze bir alan var iken daha çok çalışmayı öldürmüş durumda.

Emeğine sağlık

biraz daha kötüle kardeş az olmuş..

@creedwar çöp şiş lazımmıydı ? xD

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
biraz daha kötüle kardeş az olmuş..

@creedwar çöp şiş lazımmıydı ? xD

Kötülemek mi? Bu platformun amacı eleştirmek ve üyeler eleştirme amaçlı burda bulunur, eleştiri almak için işlerini sergiler. Amacınız hatalarınızı ve farklı göz yorumlarını görmek değil ise neden çalışmanızı yükelediniz?
Siz kötüleme görmemişsiniz bence!

apldoor

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.apartmangiriskapilari.com
Yangın kapısı

Okan Biz Apl Door olarak yangın kapısı, üretimini yapıp pazarlarken şuna dikkat etmeliyiz yangın anında hızlı çıkmak için kolay kilitler kullanmak ve kolay çıkış sağlamak yangın çıkış kapısı, ile ilgili fikriniz nedir.

NaRe_TuRKeY

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kötülemek mi? Bu platformun amacı eleştirmek ve üyeler eleştirme amaçlı burda bulunur, eleştiri almak için işlerini sergiler. Amacınız hatalarınızı ve farklı göz yorumlarını görmek değil ise neden çalışmanızı yükelediniz?
Siz kötüleme görmemişsiniz bence!

eleştirin diye çalışmalarımı yolluyorum ama aşşağılayarak değil acı olanı tatlı bir şekilde söyleyin diye..

siz eleştiri görmemişsiniz..

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlk yorumum =)

Emeğine sağlık

eleştirin diye çalışmalarımı yolluyorum ama aşşağılayarak değil acı olanı tatlı bir şekilde söyleyin diye..

siz eleştiri görmemişsiniz..

Lütfen bana eleştirmeyi öğretin(!) İlk yorumuma cümle katmadan nasıl olacağını bana ifade edin.

NaRe_TuRKeY

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
"Sevgili arkadaşım; sen başlığa belirtici bir cümle yazmasaydın inan ben bunun ne olduğunu anlayamazdım"

bu cümlede yazdığını gibi gerçekten anlayamazmıydınız ?

Elde tutulan şey gerçekten hiç mi belli olmuyor ? gören görüyor ?

burda vurrgulamak istediğim birşey yok sadece bir çaışma o kadar

Mukadderat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Düşünce güzel ama uygulamaya geçememişse bu güzellik bir işe yaramaz. Işık patlamış. Kazağın ilmikleri sayılacak neredeyse. Elin içindekiler her neyse görmekte baya zorlandım.
Niye herkes paylaştığı her şeye dünyanın sekizinci harikası gözüyle bakıyor anlamıyorum.
Bence bu konuyla ilgili araştırma yapın internet gibi bir nimet var elinizin altında bolca uygulama inceleyin.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Deviantart.com daki stock fotoğrafçıların modellerini incelemenizi öneririm, modeliniz o kadar estetikten yoksunki ve çalışmanın renkleri birbirine o kadar yakın ki herşey birbrine gömülmüş, ilk başta anlaşılmıyor.

NaRe_TuRKeY

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
heh şöyle yorumlar yapın acı şeyleri güzel söyleyin canımı yeyin. Sağol kardeşim uyarın ve önerilerin için ;)