Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hayatınız da bir gün kadın olsanız...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
hah sonunda anlamışsın :wink:
Zaten burda anlatılan ruh hastası olan erkekler :smile:
Ya aklı yerinde insan zaten, karısının yüzüne kaynar çay döker mi? :worried:
Anlatılmak istenen bu zaten!!!
Saygılar

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
Öncelikle süper paylaşım daha önce izlemiştim...

Mustafa Kemal Diyor ki ;
"Zaman ilerledikçe, İLİM geliştikçe, MEDENİYET dev adımlarıyla yürüdükçe; hayatın, asrın bugünkü gereklerine göre EVLAT YETİŞTİRME'nin güçlüklerini biliyoruz. Anaların bugünkü evlatlarına vereceği TERBİYE, eski devirlerdeki gibi basit değildir. Gerekli özellikleri taşıyan EVLAT YETİŞTİRMEK, pek çok özelliği şahıslarında taşımalarına bağlıdır. BU SEBEPLE KADINLARIMIZ, HATTA ERKEKLERDEN DAHA ÇOK AYDIN, daha çok FEYİZLİ, daha fazla BİLGİN OLMAYA MECBURDURLAR!"

Bilimsel açıklamalara göre aritmetik zekaları daha fazla erkeklere nazaran...
Bir millete erkeklerden çok kadınlar lazım. Düşünen, hayatın her alanında söz sahibi, güvenilir ve zeki

es*

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler. çok önemli bi konu herkesin izlemesi gerekiyor.

Asaf Sirin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yapılan yorumlara gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum...
Zaten burda amaç erkeğe bir ayna tutmuktı...
Ama anlayabilen pek azınız...
Şiddeti kabul etmek, normal bir şey miş gibi karşılamak, şiddet uygulamaktan çok daha kötü bence...
mum_alevi senin yorumuna gelincede; hiç bir olumsuz durum,sinir,stres, yada akrşısındakinin alttan almayıp üstüne gelmesi; şiddete mazeret olamaz!!!
Ayrıca bu videoda gösterilenlere dikkatle bakarsan; hiçbir sebebi yokken, hayatın gündelik akışı içine alınan şiddetten bahsediliyor ve bu tarz adamlara bir ayna tutuluyor...

Bence suçlunun ismini koymadan önce onu suçlu yapan nedenlerini objektif araştırmak gerekiyor.

Ama tekrara söylüyorum ki; hiç bir şey şiddete mazeret olamaz!!!

Bu bir şey şiddet olsa bile?

cnon84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Paylaştıgın video için teşekkürler. Gerçekten durum ortada. Zor bir hayat var karşımızda...

mg87

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.minikayaklar.com
Paylaşımın için teşekkür ederim, evet bir çokları gibi bu reklamı ben de daha önce izlemiştim. Hayat bazen kadınlara karşı, bazen de erkeklere karşı hiç adil olamayabiliyor. Fakat kadınların şiddete mağruz kalmasındaki en önemli etkenlerden biri de erkeğin güç gösterisini sevmesinden kaynaklanmıyor mu sizce de?

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Paylaşımın için teşekkür ederim, evet bir çokları gibi bu reklamı ben de daha önce izlemiştim. Hayat bazen kadınlara karşı, bazen de erkeklere karşı hiç adil olamayabiliyor. Fakat kadınların şiddete mağruz kalmasındaki en önemli etkenlerden biri de erkeğin güç gösterisini sevmesinden kaynaklanmıyor mu sizce de?

Erkeklerin biz kadınlardan tek farkı yada bana göre tek üstünlüğü; bedensel güçleri...
Onlarda bunu bildikleri ve başka meziyetleri olmadığı için; sıkıştıkları her an üste çıktıklarını sanıp şiddete yöneliyorlar; yani bence sebebi bu...