uğraşmış olduğunuz belli, birçok çalışma yapmışsınız. ancak bence biraz karmaşık olmuş. daha sade bir tasarım daha etkili olacaktır. hangi logoyu anlatmak istediğimi belirtebilmek için logoların sıralanışına göre numara vereyim:
123
456
789
0
-Snap ITC fontu pek ciddi bir font değildir. şirket logolarında kullanılmasını doğru bulmuyorum. elbet istisna şirketler olabilir.
-1-2-4 numaralı logolarda mavi yazı soluk kalmış. açık renk zeminlerde sıkıntı yaratabilir.
-3-5-7-8-9-0 numaralı logolarda H ve A harfleriyle yarattığınız HA motifi pek şık olmamış. bunun sebebi ise yine kullandığınız fonttan kaynaklanıyor bence.
-6-7-8 numaralarda yuvarlak içerisinde haydaroğlu iyi durmuş ama ambalaj yazısının ters durması yerine yine yuvarlatılmış olarak ama yazı soldan sağa ve düzgün şekle çevrilirse daha net olur.
-9-0 numaralar kahve zemin ve tarz olarak tamamen benim zevkim dışında, kusura bakmayın
-kurdele kesinlikle doğru bir materyal, bunu kullanmanız şık olmuş. ama onda da renk karmaşası biraz fazla gibi
ama çalışmaların geneline bakıldığında güzel şeyler çıkarabileceğinize inanıyorum. daha sade fontlar, daha uyumlu renkler ve daha net okunabilir tasarımlar bekliyorum sizden.
emeğinize sağlık, iyi çalışmalar...