ahmetbarin
🏆Pro Tasarımcı🏆
.......................................................................
ölümü bilen; hiç gelirmi Rabbini bilmezlikten!!!
4 renk olması sorun yaratmayacaksa; müşteri her rengin bir maliyet olduğunu biliyorsa;
Süper süper süper
Ellerinize sağlık.
Yorumu siz arkadaşlara burakıyorum.
Merhaba gizli benzerimi demek istedin anlamadım ama bu tarz çalışma çok yani doğan batan bi güneş önünde çimen tarzı vs önemli olan aynısının olmaması . esinlenmek iyidir bir süre sonra sizde özgün şeyler yapmaya başlıyorsunuz. yoksa yanlışmı anladım bilmemki :crying::rofl:
Şimdi esinlenmek ve kopya tasarım konusu nerdeyse yıllardır tartışılıyor.
Şimdi konumuzu esinlenmekmiş değilmiş dağıtmayalımda bu örnek gösterdiğim amblem ters çevirilmiş elipsin içine alınmış bir hazır vektörel bir logo burda anlaşıldımı?
Ahmet arkadaşın yaptığı ise amblem yaptığını iddia edip bizim beğenimize sunuyor.
Hazır vektörleri alıp üzerinde bir kaç oynama yapıp ben yaptım demek olayının yanlış olduğunu belirtiyorum.
Umarım açıklık getirmişimdir konuya.
Şimdi esinlenmek ve kopya tasarım konusu nerdeyse yıllardır tartışılıyor.
Şimdi konumuzu esinlenmekmiş değilmiş dağıtmayalımda bu örnek gösterdiğim amblem ters çevirilmiş elipsin içine alınmış bir hazır vektörel bir logo burda anlaşıldımı?
Ahmet arkadaşın yaptığı ise amblem yaptığını iddia edip bizim beğenimize sunuyor.
Hazır vektörleri alıp üzerinde bir kaç oynama yapıp ben yaptım demek olayının yanlış olduğunu belirtiyorum.
Umarım açıklık getirmişimdir konuya.
Merhaba gizli benzerimi demek istedin anlamadım ama bu tarz çalışma çok yani doğan batan bi güneş önünde çimen tarzı vs önemli olan aynısının olmaması . esinlenmek iyidir bir süre sonra sizde özgün şeyler yapmaya başlıyorsunuz. yoksa yanlışmı anladım bilmemki :crying::rofl:
Sen ne kıskanç birisin ya . Bırak koçum beni zedelemeyi. Beceremiyosun. Ben 5 şey biliyorum 2 şey söylüyorum. Kimseden gelecek yorum bana gerekmez. Ve ben bu senin gösterdiğin vectorel amblemi ilk defa görüyorum Allah var. Ve benim yaptığım çalışma ile de bağdaştıramadım doğrusu. Bence vectorelleri elinde biriktirip değiştiren şahıs sensin.
.......................................................................
ölümü bilen; hiç gelirmi Rabbini bilmezlikten!!!
Ben aradaki benzerliğe bi şey demiyecem.Benim için beyan esastır.Yapmadım diyorsa inanmaktan başka yol yoktur.
Ben başka bi yöne değinmek istiyorum.
Bu logoyu bu hali ile renkleri birbirine karıştırmadan basacak matbaacının alnından öperim.
Sen ne kıskanç birisin ya . Bırak koçum beni zedelemeyi. Beceremiyosun. Ben 5 şey biliyorum 2 şey söylüyorum. Kimseden gelecek yorum bana gerekmez. Ve ben bu senin gösterdiğin vectorel amblemi ilk defa görüyorum Allah var. Ve benim yaptığım çalışma ile de bağdaştıramadım doğrusu. Bence vectorelleri elinde biriktirip değiştiren şahıs sensin.
Yorum için teşekkür ederim. Ama ben bu tür çalışma hiç görmedim benzer vectoru de varmıs. Yani evet bu çalışmayı sıfırdan ellerimle yaptım. Fakat hiç bir şey bilmeden bilmişlik taslayan ulakalar ???? kıskanç olanlar adımı kötülemeye çalışıyo. Önce mouse tutmayı öğren.
Biz burda tartışmıyoruz veya kıskançlık yapmıyoruz yaptığınız çalışmayı burda eleştriyoruz eleştriye açık değilseniz hangi sebeple burda yaptığınız işleri paylaşıyorsunuz.
Bu forumda "Koçum" gibi bu tarz kelimeleride ne bana nede hiçkimseye söylemeye hakkınız yok saygılı olun.
Forum kurallarını gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
Ayrıca sizin sadece bu logonuz değil paylaştığınız çoğu logo tasarımı nedense hazır vectör logolara benziyor sadece bu logo hadi benziyordu daha birsürü logonuzun eşdeğerini sunabilirim.
Ayrıca siz de konu başlığı açmışınız https://www.grafikerler.net/bence-benziyorlar-t85838.html
TTNET ve SGK nun logosu benzediğini ifade etmişiniz orada neden eleştri yapıyorsunuz kınıyorsunuz? madem belki o insanlarda tesadüfen yapmıştırlar.
Biz burda tartışmıyoruz veya kıskançlık yapmıyoruz yaptığınız çalışmayı burda eleştriyoruz eleştriye açık değilseniz hangi sebeple burda yaptığınız işleri paylaşıyorsunuz.