Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

hayfe tarım

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
tord.jpg

.......................................................................
ölümü bilen; hiç gelirmi Rabbini bilmezlikten!!!

Benzer konular

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
4 renk olması sorun yaratmayacaksa; müşteri her rengin bir maliyet olduğunu biliyorsa;
Süper süper süper:)
Ellerinize sağlık.

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
4 renk olması sorun yaratmayacaksa; müşteri her rengin bir maliyet olduğunu biliyorsa;
Süper süper süper:)
Ellerinize sağlık.

Yorum için çok teşekkür ederim :).
Ve belirtmek isterim. 5 tane çalışma yaptım. Sadece bu bu kadar renkli oldu. Müşteriye sunum yapıldıktan sonra eğer bu seçilmez ise beğenilen çalışmayı da koymak istiyorum :).

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
shutterstock16972636.jpg

Yorumu siz arkadaşlara burakıyorum.

Merhaba gizli benzerimi demek istedin anlamadım ama bu tarz çalışma çok yani doğan batan bi güneş önünde çimen tarzı vs önemli olan aynısının olmaması . esinlenmek iyidir bir süre sonra sizde özgün şeyler yapmaya başlıyorsunuz. yoksa yanlışmı anladım bilmemki :crying::rofl:

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Merhaba gizli benzerimi demek istedin anlamadım ama bu tarz çalışma çok yani doğan batan bi güneş önünde çimen tarzı vs önemli olan aynısının olmaması . esinlenmek iyidir bir süre sonra sizde özgün şeyler yapmaya başlıyorsunuz. yoksa yanlışmı anladım bilmemki :crying::rofl:

Şimdi esinlenmek ve kopya tasarım konusu nerdeyse yıllardır tartışılıyor.

Şimdi konumuzu esinlenmekmiş değilmiş dağıtmayalımda bu örnek gösterdiğim amblem ters çevirilmiş elipsin içine alınmış bir hazır vektörel bir logo burda anlaşıldımı?

Ahmet arkadaşın yaptığı ise amblem yaptığını iddia edip bizim beğenimize sunuyor.

Hazır vektörleri alıp üzerinde bir kaç oynama yapıp ben yaptım demek olayının yanlış olduğunu belirtiyorum.

Umarım açıklık getirmişimdir konuya.

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟

Şimdi konumuzu esinlenmekmiş değilmiş dağıtmayalımda bu örnek gösterdiğim amblem ters çevirilmiş elipsin içine alınmış bir hazır vektörel bir logo burda anlaşıldımı?

Ahmet arkadaşın yaptığı ise amblem yaptığını iddia edip bizim beğenimize sunuyor.

Hazır vektörleri alıp üzerinde bir kaç oynama yapıp ben yaptım demek olayının yanlış olduğunu belirtiyorum.

gayet güzel bir açıklık getirdiniz teşekkürler...:yes::artipuan:

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆

Sen ne kıskanç birisin ya :D. Bırak beni zedelemeyi. Beceremiyosun. Ben 5 şey biliyorum 2 şey söylüyorum. Kimseden gelecek yorum bana gerekmez. Ve ben bu senin gösterdiğin vectorel amblemi ilk defa görüyorum Allah var. Ve benim yaptığım çalışma ile de bağdaştıramadım doğrusu. Bence vectorelleri elinde biriktirip değiştiren şahıs sensin.

Yorum için teşekkür ederim. Ama ben bu tür çalışma hiç görmedim benzer vectoru de varmıs. Yani evet bu çalışmayı sıfırdan ellerimle yaptım. Fakat hiç bir şey bilmeden bilmişlik taslayan ulakalar ???? kıskanç olanlar adımı kötülemeye çalışıyo. Önce mouse tutmayı öğren. ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Sen ne kıskanç birisin ya :D. Bırak koçum beni zedelemeyi. Beceremiyosun. Ben 5 şey biliyorum 2 şey söylüyorum. Kimseden gelecek yorum bana gerekmez. Ve ben bu senin gösterdiğin vectorel amblemi ilk defa görüyorum Allah var. Ve benim yaptığım çalışma ile de bağdaştıramadım doğrusu. Bence vectorelleri elinde biriktirip değiştiren şahıs sensin.

Biz burda tartışmıyoruz veya kıskançlık yapmıyoruz yaptığınız çalışmayı burda eleştriyoruz eleştriye açık değilseniz hangi sebeple burda yaptığınız işleri paylaşıyorsunuz.

Bu forumda "Koçum" gibi bu tarz kelimeleride ne bana nede hiçkimseye söylemeye hakkınız yok saygılı olun.

Forum kurallarını gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Ayrıca sizin sadece bu logonuz değil paylaştığınız çoğu logo tasarımı nedense hazır vectör logolara benziyor sadece bu logo hadi benziyordu daha birsürü logonuzun eşdeğerini sunabilirim.

Ayrıca siz de konu başlığı açmışınız https://www.grafikerler.net/bence-benziyorlar-t85838.html

TTNET ve SGK nun logosu benzediğini ifade etmişiniz orada neden eleştri yapıyorsunuz kınıyorsunuz? madem belki o insanlarda tesadüfen yapmıştırlar.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben aradaki benzerliğe bi şey demiyecem.Benim için beyan esastır.Yapmadım diyorsa inanmaktan başka yol yoktur.
Ben başka bi yöne değinmek istiyorum.
Bu logoyu bu hali ile renkleri birbirine karıştırmadan basacak matbaacının alnından öperim.

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben aradaki benzerliğe bi şey demiyecem.Benim için beyan esastır.Yapmadım diyorsa inanmaktan başka yol yoktur.
Ben başka bi yöne değinmek istiyorum.
Bu logoyu bu hali ile renkleri birbirine karıştırmadan basacak matbaacının alnından öperim.

Yorumunuz için teşekkür ederim Nihat bey.
Belirtmek isterim renkler görüldüğü kadar bir birine yakın değil. Yani baskıda sorun
yaratmayacak şekilde ayarlandı. Burada böyle gözüküyor. Saygılar...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sen ne kıskanç birisin ya :D. Bırak koçum beni zedelemeyi. Beceremiyosun. Ben 5 şey biliyorum 2 şey söylüyorum. Kimseden gelecek yorum bana gerekmez. Ve ben bu senin gösterdiğin vectorel amblemi ilk defa görüyorum Allah var. Ve benim yaptığım çalışma ile de bağdaştıramadım doğrusu. Bence vectorelleri elinde biriktirip değiştiren şahıs sensin.

Yorum için teşekkür ederim. Ama ben bu tür çalışma hiç görmedim benzer vectoru de varmıs. Yani evet bu çalışmayı sıfırdan ellerimle yaptım. Fakat hiç bir şey bilmeden bilmişlik taslayan ulakalar ???? kıskanç olanlar adımı kötülemeye çalışıyo. Önce mouse tutmayı öğren. ;)

Flood yapmak kurallara aykırıdır.İçerik aynı olsun olmasın peşpeşe mesaj yazarak kural ihlali yapmaktansa Düzelt butonunu kullanarak mesajınızda gerekli düzeltmeleri yapabilirsiniz.

Tabi herne sebeple olursa olsun karşımızdaki kişiyi hafife alacak hitap tarzından kaçınmalıyız.
Kaldı ki gizli arkadaşımız sizden yaşça büyük olabilir.Malum bizim örf ve adetlerimizde büyüğe saygı esastır.

İyi forumlar.

mehmet_dogan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar ahmetbarin arkadaşımızın çalışmalarını nicedir takip etmekteyim. ahmetbarin'in çizdiği bu logo ve diğer logoları gayet güzel bu logoda da güneş ve yer kabuğunun bu şekil gelmesi gayet normal dünyada bunun gibi onlarca logo vardır. (Güneş ve Yerkabuğu) önemli olan anlatılmak istenendir benim gözümde gayette güzel anlatılmıştır. Arkadaşa teşekkürler.

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Biz burda tartışmıyoruz veya kıskançlık yapmıyoruz yaptığınız çalışmayı burda eleştriyoruz eleştriye açık değilseniz hangi sebeple burda yaptığınız işleri paylaşıyorsunuz.

Bu forumda "Koçum" gibi bu tarz kelimeleride ne bana nede hiçkimseye söylemeye hakkınız yok saygılı olun.

Forum kurallarını gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Ayrıca sizin sadece bu logonuz değil paylaştığınız çoğu logo tasarımı nedense hazır vectör logolara benziyor sadece bu logo hadi benziyordu daha birsürü logonuzun eşdeğerini sunabilirim.

Ayrıca siz de konu başlığı açmışınız https://www.grafikerler.net/bence-benziyorlar-t85838.html

TTNET ve SGK nun logosu benzediğini ifade etmişiniz orada neden eleştri yapıyorsunuz kınıyorsunuz? madem belki o insanlarda tesadüfen yapmıştırlar.

Sun Sun :D

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim "mehmet_dogan". Çalışmalarımı takip etmeniz ve beğenmeniz beni çok mutlu etti :). Tekrar tekrar teşekkür ederim. Saygılar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Daha önce uyarı mesajı yazıldığı halde forum kuralları gözünüzden kaçmış galiba.Bu sebeple ilgili kuralı buraya alıntılıyorum.Umarım bundan sonra gerekli hassasiyet gösterilir.

Flood yapan üye:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
edit.gif
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

Camoka

🌱Yeni Üye🌱
Evet dünyada o kadar çok birbirine benzeyen yada birbirinden feyz alınmış logo varki.Burda belkide binlercesini koyabiliriz ama bu arkadaşın yaptıgı çalışmaya haksızlık etmiş oluruz.Esgrafın dedigine katılıyorum ilham alınabilir olarak düşünüyorum.Tekrardan tebrikler ahmet barin eline saglık.

MehmetBaran

🌟Usta Tasarımcı🌟

Siz eleştirmiyorsunuz İTHAM ediyorsunuz. Kavram karıştırmayalım. Bunu başta belirleyelim sonra tartışmanıza devam edebilirsiniz.

Çalışma güzel olmuş. Renkler uyumlu, yazı karakteri fazla göze batmıyor. İsterdim ki arkadaşımız yaptığı çalışmayı daha büyük bir boyutta paylaşsa da yakından inceleyebilsek.

Ayrıca biraz renk benzerliği dışında bir benzerlik göremedim, gözlerimde mi bir problem var anlamadım...

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorumunuz için teşekkür ederim "mehmetbaran" bey.
Bundan sonraki çalışmalarımı büyük yüklemeye özen gösteririm. :). Ve çalışmam ile alakalıda söylemiş olduğuz sözler için ayrı ayrı teşekkür ederim. Renk açısından ise doğayı anlatan tarımı anlatan bir çalışma olduğu için mecbur bu renkler kullanıldı :).

Yorumunuz için çok teşekkür ederim "Camoka" arkadaşım :).

Son düzenleme:

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ahmet Barın; :)
1.) İlk alıntılayacağınız mesajın alt kısmındakı alıntı butonunun yanında bulunan "bu mesajı alıntılara ekle" butonuna tıklıyoruz.
2.) İkiden daha fazla mesaj alıntılayacaksak; aynı işlemi (1. işlemi) ikinci mesaja - üçüncü mesaja vs. da yapıyoruz.
3.) Son alıntılayacağımız mesaja geliyoruz bu mesajı alıntılara ekle butonuna değilde "Alıntı" butonuna tıklıyoruz.
4.) Yazacağımız mesajı yazıp gönder diyoruz.

Böylelikle flood yapmamış, uyarı almamış; uzaklaştırılma ihtimali olmayan bir üye oluyoruz:)

N'lur yap göreyim; ölürsem gözüm açık gideceğim.:D
(Kızma ama:) )

muhibbi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kusura bakmayın ama bu logo hatalı.
Bir logonun en büyük özelliği siyah renk ve beyaz renk olarak uygulanabilirliğinin yanında her türlü tabelaya uygulanabilmesidir.
Maalesef bu logoda bu özellikler yok.Logo siyah veya beyaz renklere çevrildiğinde sonuç ne olur hiç düşündünüz mü?
Siyah veya beyaz renklerde logo görselliğini kaybediyor veya bu renkleri uygulamaya imkan vermiyorsa o logo başarısız demektir.Renkli halinde renk uyumları ne kadar iyi ve göze hoş gelirse gelsin bu başarısızlığı örtmez.

Naçizane tavsiyem bir logoyu çizerken ilk önce siyah renkte çalışın eğer sonuç olumlu ise bu kez beyaz deneyin onda da sorun yok ise ondan sonra renklendirmeye geçin.Aksi halde ben yaptım oldu olur.