Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hazır Kartvizit Şablonu Olan Varmi? Arşiv

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
hazir sablona diyorsun ama.:D

Isteyen adama zaten emek verirsin onu tartismiyorum.Ben ucuzda olsa zaten emek verilmesinden yanayim.Bu musterinin istegine gore degisir.Ancak bu iste sablon olmasi rahatsiz ediyor beni.Ayni karttan 3-4 tane yada ayni zeminden.Bunu degistirsen senin kac dakikani alir.Ayrica tasarim diyebilmen icin zamanin uzun olmasi gerekmez.Kisa surerde dedigim anlamina gelmez neden bu anlami cikarttin anlamiyorum.Musteriye katalog yapiyorum flayer yapiyorum zarf yapiyorum bunun kartviziti icin gerekirse 3-4 saat ugrasirimda.Ama O firmaya fazlada gelip gelmememesi musterinin sana verecegi siparise baglidir.

birde kendimizi yoruyoruz eminecik kardesim cunku buraya bunun icin geliyoruz.Tartisiriz ben senden bisey ogrenirim sen benden orta yolu buluruz.Ben sahsen bunun icin geliyorum.Konumuz zaten kartvizitin cok disinda

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Bende yorum yapıp yapmamak için çok düşündüm.. Bazen eleştirmek istemiyorum arkadaşları ama... baya bi eleştiri almış...

Hazır şablon nedir arkdaşlar birilerinin emek verip zaman ayırıp kafa patlattığı şeylerin tümüne hazır şablonmu diyorsunuz..?

yapmayın en kötü iş olsun ama sizin olsun...

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bende yorum yapıp yapmamak için çok düşündüm.. Bazen eleştirmek istemiyorum arkadaşları ama... baya bi eleştiri almış...

Hazır şablon nedir arkdaşlar birilerinin emek verip zaman ayırıp kafa patlattığı şeylerin tümüne hazır şablonmu diyorsunuz..?

yapmayın en kötü iş olsun ama sizin olsun...

o zaman bi şey paylaşmayalımmı.
herkes kendince haklı tabii...
ama birde birbirimizi anlamaya çalışsak.
siz hiç hazır bir şablon üzerinden iş çıkarmadınız mı yani...
bunun nesi kötü.

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hamallık yapacaksan sana göndereyim hayalin 15 ytl' ye emeğimizi düşürenler utansın. ben değil (müşterinin söylediği: abi az ilerdeki matbaa 1000 adet kartviziti 15 ytl'ye basıyor sen niye bu kadar pahalı yapıyorsun)

Sende hazır kartvizit yaparsan onlardan hiç farkın kalmıyor... Ben hamal değil tasarımcıyım. Önceliklede kendime saygımdan dolayı aldığım işi layıkıyla yapmaya çalışırım. Ayrıca prensibim gereği asla ve asla bedava çalışmam. Emeğmin karşılığını alırım. Bana gelen müşteri benden hazır kartvizit istiyorsa veya o ucuza yaptı sende yap diyorsa o müşteri artık benim müşterim değildir. Bu işi bu kadar ayağa düşürmeyin artık. BU ARADA USLUBUNUZA DİKKAT EDİN...

Son düzenleme:

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Birşey paylaşalım tabii hatta çok şey paylaşalım... Ama....

Tasarımların; yorumlarını, eksiklerini, güzelliğini, tarzını, yanlışını...
Teknik Çizimleri ve Firma Logolarını; Tamamını paylaşalım...
Bilgimizin: gerektiği kadarını.

Anlatmak istediğim şu yaratıcılık kopyalanmaz, ben demiyorum zaten hazır olan logoyu istemeyin diye örneğin burgerking logosu lazımdır isterim tekrar çizmenin anlamı yok yada arabanın teknik çizimi gereklidir ozman zaten mecburuz biyerden bulmaya bilmediklerimizi sorucaz elbet ama üzerine bi kaç bişeyde biz koyucazki bidahaki sefere bizde bilgi paylaşalım...

benim ve diğer arkadaşların neye karşı çıktığı belli bende yukarda neye karşı çıkmadığımızı anlatmaya çalıştım..

yinede affınıza sığınıyorum hatalarım için...

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
bütün yorumları okudum ve kendimi tutamadım kusura bakmayın
hazır tasarım kullanan insanlara ben zaten tasarımcı demiyorum onlar dizgicidir
bırakın isteyen istediğini yapsın bırakın kendilerini tasarımcı sansınlar

vul

🌱Yeni Üye🌱
ya arkadaslar amma uzatmısınız buraya ekledıgınız hazır cızılmıs kartlara bakarak bıseyler ogrenıyoruz hazırcılık degıl bu ben sahsen acemıyım faydalı oluyo benım ıcın kendım ılaveler yapıyorum degısık seyler denıyorum lutfen paylasmaktan korkmayın

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
ya arkadaslar amma uzatmısınız buraya ekledıgınız hazır cızılmıs kartlara bakarak bıseyler ogrenıyoruz hazırcılık degıl bu ben sahsen acemıyım faydalı oluyo benım ıcın kendım ılaveler yapıyorum degısık seyler denıyorum lutfen paylasmaktan korkmayın

Lütfen tasarım yapmaktan korkmayın. Eğer şablon istiyorsanız babanızın dayınızın yada komşunuzun kartvizitini isteyin. Onlara bakarak nasıl yapılmış ne yapılmış anlamaya çalışın. Bir başkasının daha önceden hazırladığı kartviziti kullanmayın.

Tasarımcı olmak istiyorsanız...

CrazySS

🌱Yeni Üye🌱
Allah bin bereket versin abicim 3.30 GB lik arşivin varsa daha ne istiyorsun

bende 1.4 GB var kendi tasarımlarımı kendim yapıyorum ancak bu kadar
birikti halen de birikiyor

serbay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ünlü ressamlar bile önce birilerini taklit etmiş sonra kendini bulmuş ve farklı olmuştur. önce belki çalışmalar incelenmeli sonra özgün çalışmalar yapılmalı. kimse ben hiç bir çalışmadan esinlenmedim diyemez. körü körüne taklit etmemek gerek ama kendini aramalısın ve farklı olmalısın.

camareman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel paylaşım arkadaşım N/A2 . paylaşımın için çok sağol.

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
HAZIR tasarımları kullananlar sizce tasarımcımıdır :) neyse kolay gelsin zaman zaman bende şablon hazırlarım sana :D

Çok doğru söylüyorsun arkadaşım katılıyorum sana ama işe yeni başlayanlar için hayal güclerini geliştirmelerine yardımcı olur hazır şablonlar :)

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
yaptığın ele ise öğrendiğin kendine derdi annem temizliğe yardım için gelen kızlara:D

hayal gücünü harekete geçirmezsen, o kılını bile kıpırdatmaz herhalde.
elinden gelenin en iyisini yapmak en doğrusu ve verimlisi. bence üşengeçlik yapmayıp özverili olmalı. bu şekilde kendi saygınlığını kazanır insan.
saygılar...

masum_bakıslar

🌱Yeni Üye🌱
slm kartvizit tasarımı olan varmı matbaa ajans bulan olursa cok teşekkür ederim

trabzonefsanesi

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben daha yeniyim. mesleğim elektrik teknikerliği buna uygun bir kartvizit örneği varmı. yardımcı olursanız sevinirim.

sahin909

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya surucu kursu kartları bozuk hep turmatsanın arsıvınden galıba bunlar bosuna ındırdım