Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

HDV capture

zaraoglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam poyrazhan abi bir ricam daha olacak senden yada yardimci olabilecek baska arkadaslar suan elimdeki bir goruntuyu hdv olarak kayit yapilmis ve ben bunu edius a yuklemekte sorun yasiyorum bir turlu yukluyemedim desem daha dogru olur neredeyse butun yukleme seceneklerini denememe rahmen basaramadim farkli bir yol yordam varsa rica etsem aciklarmisiniz saygilar.

Benzer konular

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
selam poyrazhan abi bir ricam daha olacak senden yada yardimci olabilecek baska arkadaslar suan elimdeki bir goruntuyu hdv olarak kayit yapilmis ve ben bunu edius a yuklemekte sorun yasiyorum bir turlu yukluyemedim desem daha dogru olur neredeyse butun yukleme seceneklerini denememe rahmen basaramadim farkli bir yol yordam varsa rica etsem aciklarmisiniz saygilar.

yükleyemedim derken nasıl bir hata veriyor edius onu yazmamışsın

zaraoglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
poyrazhan abi kusra bakma ben bu konuyu tekrar cevapladigimi saniyordum ama malesef unutmusum tekrar kusra bakma ben olayi cozdum yuklemeyi basardim yani biraz ayrlarini kurcaladim yaptim fakat simdide export sorunum var dvd yapmak icin cikti alamiyorum herseferinde 35 gb kadar buyuk bir cikti aliyorum nasil cozecem anliayamadim convertir programini deniyorum oda cok uzun suruyor gercekten kafam karisti

dj252

🌱Yeni Üye🌱
agbı onu gercektn anlatırsan cok sevınırım..