Heavenly adlı güzellik merkezine çalıştığım logo.
Hocam çok güzel olmuş tebrik ederim...
hocam emeğinize sağlık çok hoş görüküyor
Güzellik merkezi temasını
Logo içinde yansıtan ve öğelerini içinde barındıran güzel bir çalışma tebrik ederim Cahit bey.
Emeğinize sağlık...
Mükemmel olmuş...
Tebrikler...
güzel bir çalışma hatlar yumuşak tutularak kadın güzelliğine ve zerafetine atıfta bulunulmuş ancak renk tercihiniz pembe olsa daha anlamlı olur bence . elinize sağlık
mükemmel bir çalışma, harika bir emek görüyorum.
emeğinize sağlık.
ben saç makas izlenimi alamadım daha çok yıldırım çarpmış ağacı anımsattı bu benim görüşüm teşekkürler.Vektorel bir insan suratı olsaydı daha çok çağrışım yapardı belki
biraz abartı gördüm fikir güzel ama renk ve yazı biçiminde sorun var gibi
öncelikle emeğinize sağlık benimde gözüme takılan ilk 2 nokta arkadaşlarımızında birkaçının değidiği gibi font ve renk ben şu olsun bu olsun demiyorum renkler ile vermek istediğiniz imajıda anladım ancak logo deyince benim için öncelik gözalıcılık ve çarpıcılık geliyor buda renklerin uyumu ve fontun karakteri ile mevcuttur tabi benim görüşüm bu her iki olguda yapmış olduğunuz logoda tam oturmamış yani 1den fazla insanın aynı noktada takılmış olması sizcede rahatsız edici değilmidir sonuç olarak bunu müşterinize henüz sunmamışsınız en azından bunu belirtmemişsiniz düşünce bencede çok başarılı ancak renkler üzerinde ve fontda tekrar düşünmenizde fayda görüyorum belki bir ön çalışmadır belki bitirilmiş ve sunuma hazırlanmış bir çalışmadır bunu bilemiyeceğim ancak bu kadar güzel bir düşüncenin daha çarpıcı renkler ve font ile daha gözalıcı bir hale gelmesi için bu eleştirimi yapıyorum tabikide taktir sizindir iyi çalışmalar
Yaptığınız logonun rengini eleştirmiyorum.Rengi kaypak ve kaygan bir konu olarak adlandırmışsınız.Evet belki bir afişte yada başka bir grafik tasarım ürününde bu dediğiniz geçerli olabilir ama bir logo çalışmasında "ben bunu beğendim,bu rengi hissettim o yüzden kullandım"demek oldukça yetersiz kalır.Çünkü dediğiniz gibi kişilerin estetik kaygısı çok farklıdır.Bunlar renk,biçim,doku gibi özelliklerle çeşitlenebilir.Ama bir grafik tasarımcı olarak logonuzun fontunu beğenmediğimi söyleyebilirim.Çünkü her ne kadar bir bayan kuaförüde olsa çok daha estetik yazı karakterleri kullanabilirdiniz.Ayrıca ben her kesimin çizdiğiniz logoyu saç ve makas olduğunu anlamasını beklemiyorum.Çünkü anlaşılması bence çok kolay değil.Arkadaşlardan birisi sanırım abartı derken gelen ilk yorumları kastetmiş.Muhteşem, harika gibi laflar böylesi göreceli işlere biraz fazla geliyor sanırım.İyi çalışmalar...
Düşüncesini savunuyorum.Her sanat eseri, sanatçının kendi öz benliğinden kaynaklandığı için, sanatçının ruhunda oluşan estetik beğeni hakkında herkesin kabul edeceği genel geçer yargılara varılamaz. Bireyler, sanatçıların eserlerinden kendi ruhsal yapılarına göre farklı izlenimler alırlar ve farklı senteze ulaşırlar.
demektedir.Güzel, bir idea olarak gerçekten vardır. İdealar, diğer özellikleri yanında kendinden güzeldir. Asıl güzellik, hiçbir zaman değişmeyen gerçeklik olan güzellik ideasıdır. Akıl sahibi her varlık için güzel ideası ortaktır. Çünkü o akılla kavranır.