Yorumuma bu kadar bilimsel yaklaşmanız beni pek tatmin etmedi.Sadece "bana göre kullandığım logo çok estetik, size göre olmayabilir bunada sonsuz saygım var. "demeniz yeterlidir.Bu tarz çalışmalarımızı Platon'un yada diğer düşünürlerin fikirleriyle savunmamalıyız.Buradaki herkes bizim aldığımız sanat eğitimini almamış olabilir...Akademik yorumlara fazla kaçmadan açıklayabiliriz sanırım derdimizi....teşekkürler
Derdim sizi veya bir başkasını tatmin etmek değil, sanırım burada admin olduğumu biliyorsunuz. Admin olmanın getirdiği sorumluluk ve eğitimci kimliğime bağlı olarak yazdığım mesajlarda eğitici olmak zorundayım. Yorumunuza verdiğim cevap çokta ağdalı bir dille ifade edilmemiştir, sanırım konuyla ilgili olanlar tarafından algılanacak tarzdadır. Mesajın akademik veya aşırı bilimsel bir dil içerdiği yargısına katılmıyorum. Yeterince eğitici ve seviyeye uygun olduğu kanısındayım. Burada platon ve croce nin fikirlerini savunmadım, bunları estetik felsefemi daha iyi ifade edebilmek amacıyla kullandım.
Saygılarımla......