Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

helikopter pervanesi

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
Arkadaşlar sitede after effectle ilgilenen nekadar arkadaş var ve mesleğinde after effects kullanan var mı bilmiyorum. Ama bir kaç arkadaş vardı sanırım. Yapılan çalışmalarda öğrenmek ve sormak istediğiniz yerler var ise dersini vermeye hazırım. Umarım herkes için faydalı olur.

Benzer konular

OcB

🌱Yeni Üye🌱
İyi Günler Güzel Bir Paylaşım Yapmışsınız.Benim Öğrenmek İstediğim Bir Kaç şey var.Bu Helikopteri Ben Videoma Nasıl Monte Edicem , Bu Videoyu İnidirip Maskeleyip mi ?
Mesala Bide Şu Linklteki Gibi Bir Balinayı Nasıl , Nerden Temin Edipte Videoma uygulaya Bilirim... Cevabınızı Bekliyorum

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
mocha da senin işini bir nebze görebilir. After effects cs5 te de fırça videodan kırpma özelliği de işini görebilir.

OcB

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür Ediyorum , Diyelim Videoyu Buldum Mask İşlemi ile uygulama yapıcağım değil mi ?

OcB

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür Ediyorum , Diyelim Videoyu Buldum Mask İşlemi ile uygulama yapıcağım değil mi ?

OcB

🌱Yeni Üye🌱
Firex arkadaşım bana basit bir Hélikoptér nasıl vidéoma yérléştirilécéğini anlatırsan çok mémnun kalırım vé éminim bir çok arkadaşımızın işindé yarıcak ...

• Beğen
Tepkiler: uta

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
çok yardımcı olmak isterdim, Şimdide olmaya çalışacağım ama yardımımın bir videolu ders olmasını isterdim ne yazık ki müsait değilim. Bunun için yazıya döküyorum.

*Kaliteli bir helikopter fotoğrafı bulun açısı size uygun olan
*bu helikopteri fotoğref içerisinden kırpın, pervanesini ayrı kırpın veya silin
*sonra pervane için ya siz bir düz pervane çizin veya var olan düz ise onu kullanın
*ae içerisine iki parçayı alın, ae de per vaneyi 3d hale getirin ve kendi etrafında bir kaç kez döndürün ve bunu tekrarlı animasyon şekline çevirin, yani durmadan dönsün. Dönüşün daha gerçekçi olmasını istiyorsanız blur seçeneklerini uygulayın
ve işte size uçan bir helikopter.

zehraa16

🌱Yeni Üye🌱
Meraba,
Mocha konusunda yabancı tutoriallara baktım, fakat mantıgını tam anlamadım, mocha ne için, nasıl kullanlır? Bu konuda bildiğiniz türkçe tutorial varsa önerirmisiniz?

scanman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet bu mocha yı ayrıntılı olarak bende merak ediyorum bildiğim kadarıyla hareket takibi için kullanılıyor hareket takibi koordinatlarını alıyor ve ae içinde kullanabiliyoruz.bununla alakalı ayrıntılı bir ders olsa çok makbule geçer teşekkürler

Son düzenleme:

scanman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1 sene önce konu açıyo after effects i çok biliyorum yardımcı olmak isterim diye o günden beri kayıp size zorla hadi bize after effects öğret diyen yok. konuyu açıp sorulan sorulara kayıtsız kalmak nasıl bi ruh halidir

zehraa16

🌱Yeni Üye🌱
1 sene önce konu açıyo after effects i çok biliyorum yardımcı olmak isterim diye o günden beri kayıp size zorla hadi bize after effects öğret diyen yok. konuyu açıp sorulan sorulara kayıtsız kalmak nasıl bi ruh halidir

firex, Keşke arkadasın Yorumu begenmek yerine *bilmiyorum* gibi kısa bi cevap yazabilseydiniz :/

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
Arkadaşlar inanır mısınız Öyle bir süreç yaşadım ki kafamı kaşıyamadım ama arkadaş için bir video hazırlıyorum mocha olmasa da helikopteri nasıl yaptığımı anlatacağım. Mocha dan daha kolay ve seri