Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence hoş olmamış gözüme hoş gelmedi neden derseniz 3 Boyut yok işin içinde tek boyutta kalmış üç boyut istenmiş fakat 3 boyut olmamış Biraz daha çalışılsa güzel şeyler çıkacağına eminim kıvrım yerleri poşette iyi durmamış. Yansımalar gerçekçi değil _ Eline sağlık yinede
Sevgili bardas yorumun için teşekkürler... Ambalajların imageleri firma tarafından verildi, diğer fayansından tut yazısına gölgesine kadar el yapımı... Seninde deiğin gibi "boyutlandırma iyi olmamış" bunun sebebi soldaki torbanın sanal olması. ben o paketi resim olarak temin edebilseydim inan ki daha boyutlu duruyor. Bence tek gözünü kapat bir elinlede o bahsettiğim torbayı kapat bak bakalım daha farklı bir şey görebilecekmisin... Eleştirin için Teşekkürler... Sizinde çalışmalarınızı bekliyorum sağol.
Sevgili bardas yorumun için teşekkürler... Ambalajların imageleri firma tarafından verildi, diğer fayansından tut yazısına gölgesine kadar el yapımı... Seninde deiğin gibi "boyutlandırma iyi olmamış" bunun sebebi soldaki torbanın sanal olması. ben o paketi resim olarak temin edebilseydim inan ki daha boyutlu duruyor. Bence tek gözünü kapat bir elinlede o bahsettiğim torbayı kapat bak bakalım daha farklı bir şey görebilecekmisin... Eleştirin için Teşekkürler... Sizinde çalışmalarınızı bekliyorum sağol.
Sen her Müşteriye gözünü kapat bak demekle olmuyor kardesim malesef Ben sadece öz eleştiride bulundum eleştirimi olgunlukla cevapladın için tşk ederim sanal olabilir ama sonuçta 3 boyutu vermen mümkündü .. Benim çalışmalarımıda görmeniz mümkün olmayacak sanırım
Sen her Müşteriye gözünü kapat bak demekle olmuyor kardesim malesef Ben sadece öz eleştiride bulundum eleştirimi olgunlukla cevapladın için tşk ederim sanal olabilir ama sonuçta 3 boyutu vermen mümkündü .. Benim çalışmalarımıda görmeniz mümkün olmayacak sanırım
Sevgili bardas eleştirilmek insanı hiç bir zaman kötüye götürmemiştir aksine daha başarılı kılmıştır. Ben kimsenin, çaliştikları konularda veya konuda yapılan eleştirilerin dalgaya alıp "ben daha iyisini yapardım bu ne böyle" diyeceğine inanmadığım için yazdıklarınızı bir ödül olarak algılıyorum. Teşekkür ederim dostum.
Sorum olacak; neden acaba tasarımlarını buradan sergilemek istemediğin ?
eleştiriler bizi herzaman daha iyiyr ulaştırır istişare yani fikir alışverişi her konuda olduğu gibi bizim işimizdede çok faydalıdır, eleştirilere sert tepki vermeyelim profesyonel insanlar bunu yapmaz defacto bu konuda seni kutluyorum iyimsersin çok güzel bu sana çok şey katacak. bardas arkadasım zevkini düşüncesini söylemiş bunun için teşekkürler burası grafikerler.net eleştiricez eleştirilicez ama hepimiz daha iyisi olucaz göreceksiniz.çalışmalarınızı burda yayınlayıp yayınlamamak kişisel bir tercihtir saygılar.
merhabalar çalışmandaki tıpografi gayet iyi gözüküyor temizliğide göz önünde bulunduran bir yapıda esinti katmış fakat gözü yoran bir sorun var fonda ki mavilik abartılmış gibi beyaz olarak deneseydin slogan ön planda olabilirdi. başarılar
merhabalar çalışmandaki tıpografi gayet iyi gözüküyor temizliğide göz önünde bulunduran bir yapıda esinti katmış fakat gözü yoran bir sorun var fonda ki mavilik abartılmış gibi beyaz olarak deneseydin slogan ön planda olabilirdi. başarılar