Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Henkel Çalışma

SERGEAR

🌱Yeni Üye🌱
genel olarak mükemmel ama,arka fon ile geçiş biraz sert ve keskin olmuş gibi (şahsi düşüncemi paylaşmak istedim) teşekkürler..saygılar

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Defacto çalışma güzel fakat sıradan... Her deterjan firmasının buna berzer çalışmaları var

ersintambova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tasarım namına pek birşey bulamadım açıkcası. Emeğinize sağlık imajları hazır almışsınız yanlış hatırlamıyorsam vernelin logo renkleri bu tonlarda deyildi birde fayanslar hani o eski banyo fyanslarına benzemiş cokta küçük kalmışlar ışık yansıma yok son olarak fayansların arasında olması gereken boşluklara dahi şekiller girmişsiniz rahatsız edici buldum. Başarılar dilerim.

DeFacto

🌟Usta Tasarımcı🌟
imajları hazır almıssınız demişsiniz, ama renklerin bu tonlarda olmadığını söylemişsiniz. muallakta kalmamışmı sizce... Banyo eski ürünlerin ambalajları yeni, fayanslarda çok başarılısın aralarına dikkat etmişsiniz :D... Yanlış anlamayın benim içimden gelen açıklamalar bunlar tepki olarak kabul etmezsiniz umarım çok teşekkürler...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
eline sağlık güzel çalışma olmuş

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
persil çizimi başarılı bence. ilk baktığımda tek hoş durmayan arkadaki zemin. çok nokta nokta olmuş gözüküyor. biraz daha gerçekçi olabilirdi. belki hafif blur ve parlama etkisi filan.

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
"A Brand Like a Friend" yazısının fontunu sorsam söyler misiniz?

İyi çalışmalar..:)