Tam bir oyun canavarı zaten:rofl::rofl: oyna kızım maviş oyna :smile::tongueout::tongueout:
paylaşımınızdan dolayı size teşekkür ederim hepyek hanım.:smile::tongueout:
Evet alışıyor yavaş yavaş, ilgin için teşekkürler wwaslıww :wink:Çok şirin yaİlk karelere göre alıştığı belli
![]()
Maviş hanımefendi alışmışa benziyor
Çok tatlı gerçekten ya,Allah sahibine bağışlasın...
çekimler gayet başarılı ve güzeldi,emeğine sağlık.
benimde var bitane
gözleri nerdeyse hiç görmüyor
besliyorum çok tatlı oda aynı maviş gibi...
TeşekkürlerAy çok şirinElinize sağlık.
O süt dişlerinin cilde geçtiği anı hissetmen gerek.........
Maviş kedişin küçük süt dişleri çok tatlı maşallah
Git gide dahada çok hoşuna gidiyor bence fotoğraf çekimleri onunda
arkadaşım,ben çekimleri çok başarılı buldum özellikle de bu kareyi
Senin ve maviş kediciğinin yüreğine sağlık...:angel:
Paylaşım adına çok teşekkürler.
Mutluluklar dilerimAllah size bağışlasın hepyek
benimde var bitane
gözleri nerdeyse hiç görmüyor
besliyorum çok tatlı oda aynı maviş gibi...![]()
Çok seveceksen ve ömür boyu bakabileceksen maviş gibi bir kedin olabilir :kiss1:Bende gözleri maviş bir kediciğim olsun istiyorum:crying:
Hala ezmedin yada üzerine yatmadın değil mi![]()
Gözleri de artık mavilikten çıkmıştır sanırım
Teşekkür ederim, o gözlere kanma feci afacan bu kedigözler konuşuyo resmen çok tatlı![]()
3 aylık oldu artık değişmez gözleri canım, ışığa göre mavi yeşil değişiyor :wink:Ama belirli bi zaman sonra mavi olmaycak gözleri ve bu kadar tatlı olmaycak şimdi bakarsın evet ama bakalım o zaman bakacak mısınKedi büyüdükten sonra beslemekten vazgeçen çok kişi biliyorum herkes benmi 10 yıl kedi beslesin
)
Cengocuğum işte, neden petshoptan alıyorsun:sadsmile:Almayı düşünmüyor değilim açıkcası... Beyaz mavi gözlü geçen gün pazarlık bile yaptım petshapta tek korkum su ben ofisteyken evde bakacak kimsenin olmaması... Eve kaçta gideceğimde belli olmuyor hayatını karartmak istemem![]()