Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

her çocuk gibi ilgi odağı olmak onu utandırdı.

o.mergan

🌱Yeni Üye🌱
Adı Ruşen Kasım ve sadece 11 yaşında. Başına neler geldiğini anlamadan, her çocuk gibi ilgi odağı olmak onu utandırdı. İki eliyle yüzünü kapattı. İşte Afganistan'ın çocuk gelinlerinden birinin "nikah fotoğrafı"...

8537904.jpg

kaynak : hurriyet.com.tr / 5 Ağustos 2009​

Son düzenleme:

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Oyun oynuyor o daha ....gülüşe baksana

o.mergan

🌱Yeni Üye🌱
bu ve buna benzer binlerce çocugun kaderleriyle oynuyorlar gerçekten oyun çağında bir çocuğa gerçekten bir evcilik oyunu bu olsa...

msergek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
açıkçası ben fotoğrafa bakınca kızın masumluğundan çok yanındaki (kocası) olacak yaratığa odaklandım. Lugâtımda ne varsa saydım ama buraya yazamıyorum :(:(:(

msergek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
zaten o yaratık bir tane değil ki!

Maalesef binlerce örneği var. Benzer bir konuda sinirimden oyle bir yaratığı az kalsın öldürüyordum. Genelde sakin olmama rağmen bu tarz olaylara çok duyarlıyım.

Bahsettiğin örnek bu ülkede bunu parası ile yapamaz. Bizler Atatürk'ün çocuklarıyız. Onun yolunda gidiyoruz. Ben emanete hiyanet etmem, sonuna kadar savaşırım.

not: sinirlerim tepemde kusura bakmayın. fazlaya kaçmış olabilirim.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
O adamı, kızın ana babasını alıp...neyse söylemeyeyim.
Yazık sadece.

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Diyecek bişi bulamıyorum... Yazık yaa :/

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
insanlarımız bu kadar cahil ve saçma düşünmemekden yana + gösterirlerse bu olaylar olmaya devam eder. o çocugun okulda egitim görmesi gerekirken oyun oynaması gerekirlen sözde onların deyimiyle kocası olacak o adam( kusura bakmayın adam diyemiyorum ama buraya yazamıyorum) bunu kendine grur sayıyor. torunu yasındaki insanla evlenmek dehşet ve iğrenç birşeydir. insanlar bu kadar kör ve duyarsız olmasın artık o çocugun direk devlet bünyesine alınması gerekiyor ve o aileninde kesinlikle ceza görmesi gerekiyor ne kadar zihniyet değişmesede davranıslar kısıtlanırsa biraz önlem alınabilir diye düşünüyorum. sadece o pire akıllı anne babaya acıyorum.. o çocuk farkında bile değil geleceginin karanlıgından :( sadece üzülüyorum..

böyleleri dini kullanıp insan azmanlığı yapmaya bayılır.... zihniyetleri dar insanlar.. ne denirki çok sinir oldum kusura bakmayın arkadaslar..

Son düzenleme:

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
ya bilmiyorum ne denir çocuk gülüo mutlu onun sevincine ortak olabilmek mi yoksa hiç bilmediği belkide sonra farkına varacağı acısına mı..fotoğraf kötü ama ya insandaki etkisi bi garip oluo insan..

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Belki de bu kadar içten son gülüşü bu çocuğun ama kimin umurunda ki bir anne baba bu kadar cahil olabilir mi cahilliği bıraktım nasıl bir vicdan vardır bu insanlarda o adamla o küçücük çocuğu nasıl yan yana düşünebilir bi anne baba.Gerçekten acı verici baktıkça sinir oluyorum ve bir yandan da bi kez daha şükrediyorum halime ama bu ve bunun gibi kızların hali ne olacak bilemiyorum..

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
at gözlüğü takan zihniyet...
ne bir adım önde olursunuz nede geriye gidebilirsiniz. Çünkü geriye gidecek yeriniz de kalmamış. Yazık...

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Malesef çok yazık..