Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

her eps yi açamamak !!!

e_mre_33

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.emrebozkurt.com.tr
Üstadlar indirmiş oldugum eps dosyaların bıyutları büyük olduğu zaman corelde açamıyorum ilistratore yönlendiriyor ve orada yapmak zorunda kalıyorum. Bunun çözümünü bilen varmı ne yapmalıyım. İlistrator nasıl açıyor ? ikisininde hemen açması gerekmezmi ?

melih0606

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eps satan bi adob uzantısıdır seni İlistrator'e yönendirmesi normal yani adob içerinde vectör uzantılı İlistrator programı var yapılan tasarımında epsye çevirmeden önceki hali İlistratordü.
corel attığında uzun sürede açılmasının sebebi corel ram'in %25 ini kullanır doğal olarak geç açar bellek kullanımı artırabilir veya yardımcı programlar ilave edebilirsin corel'e yok eps açıyor bozuluyor diorsan oda İlistrator'ün marifeti corelin eziklii :S yani her efekti algılayamıyo corel algılasada senin sorununu veriyo çok geç açıyor.

e_mre_33

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.emrebozkurt.com.tr
sevgili melih bu anlattıklarının ( adobe tabanlı olduğu, zaten ilist. oldugu, corelin hantallığı ) farkındayım.. Bende bunun çözümünü sormuştum bunları algılatabilmek için ilistratore atıp effecleri azaltıyorum küçültüorum vs.. ama bunun bi yolu varmı acaba diye sormak istemiştim. saygılar

melih0606

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Anladım kardeş ozman şöle diyelim corel için changeclol bu ilaveyi kullanabilirsin (not x4 içindir.) eps dosyaları için çözümüm yok bilen arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa bende öğrenmiş olurum teşekkürler.

byesta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz uzun olucak ama ai formatında açıp .pdf olarak kaydet abi corelde bi sayfaya at ıngrup yap oluyo denedim :DDD