Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Her gün biraz daha kötüye gitdiyorum...

kaananilmis

🌱Yeni Üye🌱
bir yayın evinin bu kartı basması bence müşteri kaybına neden olur.

grafically

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cmyk logosunu yatay eksende ortalayıp altına diğer yazıları yazabilirsiniz, tekrar cmyk beyaz yazıyı kullanmayın göz yoruyor, cmyk logosunu 4 lü grup halinde kare biçimde sola dayalı diğer yazılarıda sağa dayalı yapın adresi ortalayın daha iyi olacaktır.

doruk677

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yuh!! (Kusura bakmayın)

akşldgöjsadg maskemizi çıkaralım arkadaşlar. dürüst olalım :wink:
böyle bi tasarım yapıp beğenip buraya eklemeye cesaret edebilmiş. :rofl:
bırak mesleği. çık hayatımızdan :rofl::sweating::rofl::emo1:

ahmetemre13

🌱Yeni Üye🌱
akşldgöjsadg maskemizi çıkaralım arkadaşlar. dürüst olalım :wink:
böyle bi tasarım yapıp beğenip buraya eklemeye cesaret edebilmiş. :rofl:
bırak mesleği. çık hayatımızdan :rofl::sweating::rofl::emo1:

sayın doruk, ben gelen yorumların ağır olduğuna inanıyorum. tamam yapılan çalışma belki güzel bir çalışma olmayabilir, tasarım ilkelerini de barındırmayabilir. ancak bu forumun amacı yardımlaşmak, bilgi paylaşımında bulunmaksa eğer, -ki ben öyle biliyorum- bu çalışmaya "aga sen uğraşma, mesleğin içine ettiniz!!" ...vb. yorumlar yapmak ağır olmaz mı? bu forumu amacı dışına çıkarmaz mı?

doruk677

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sayın doruk, ben gelen yorumların ağır olduğuna inanıyorum. tamam yapılan çalışma belki güzel bir çalışma olmayabilir, tasarım ilkelerini de barındırmayabilir. ancak bu forumun amacı yardımlaşmak, bilgi paylaşımında bulunmaksa eğer, -ki ben öyle biliyorum- bu çalışmaya "aga sen uğraşma, mesleğin içine ettiniz!!" ...vb. yorumlar yapmak ağır olmaz mı? bu forumu amacı dışına çıkarmaz mı?

bu meslekte iyi değil. gitsin başka bi mesleğe daha iyi olduğu meslek bulsun kendine. niye polyannacılık oynuyosunuz. herkez herşeyde iyi olacak diye birşey yok. sonuçta. yapıcaksa hobi olarak yine yapsın :D ama profesyonel bir kariyer düşünmesin. benim demek isteğim bu. dürüst olalım. sadece bu konu için geçerli değil. bu arada imla kurallarına uyunca söylediklerinin doğruluk payı artmıyor. :rofl:

ahmetemre13

🌱Yeni Üye🌱
bu meslekte iyi değil. gitsin başka bi mesleğe daha iyi olduğu meslek bulsun kendine. niye polyannacılık oynuyosunuz. herkez herşeyde iyi olacak diye birşey yok. sonuçta. yapıcaksa hobi olarak yine yapsın :D ama profesyonel bir kariyer düşünmesin. benim demek isteğim bu. dürüst olalım. sadece bu konu için geçerli değil. bu arada imla kurallarına uyunca söylediklerinin doğruluk payı artmıyor. :rofl:

İşte Türkiye'de sürekli olarak bu mantık işlediğinden, hemen herşey sadece işi bilenlerin tekelinde gerçekleşiyor. Mesleğe dahil olmaktan ziyade, bilgi sahibi olmak isteyenlerde ortada kalıyor. Umarım senin gibi düşünen kişiler azınlıktadır. Burda sizin gibi bu mesleği yapan kişilerin mesleği öğretmesinden ziyade yardım etmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ancak böyle küçümseyici tavırlarla insan hobi olarak bile bir şey yapamaz!! Azıcık mantık yahu!

doruk677

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İşte Türkiye'de sürekli olarak bu mantık işlediğinden, hemen herşey sadece işi bilenlerin tekelinde gerçekleşiyor. Mesleğe dahil olmaktan ziyade, bilgi sahibi olmak isteyenlerde ortada kalıyor. Umarım senin gibi düşünen kişiler azınlıktadır. Burda sizin gibi bu mesleği yapan kişilerin mesleği öğretmesinden ziyade yardım etmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ancak böyle küçümseyici tavırlarla insan hobi olarak bile bir şey yapamaz!! Azıcık mantık yahu!

böyle bir tasarımı beğenip buraya ekleyen bir insanda ben ışık göremedim.
eğer sen gördüysen bu mesleği bırak. hatta bir daha bilgisayar başına oturma.

ahmetemre13

🌱Yeni Üye🌱
böyle bir tasarımı beğenip buraya ekleyen bir insanda ben ışık göremedim.
eğer sen gördüysen bu mesleği bırak. hatta bir daha bilgisayar başına oturma.

Daha da yorum yapmayacağım bu konuda. Herkesin kendi bakış açısıdır. Sana da saygı duymak lazım...

mehmet zaroglu

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.cnkrt.org
Kötü yorum yapanlara söylüyorum. Siz bu işi ilk öğrenmeye başladığınızda ne durumdaydınız? Kartvizitin ne olduğunu bile bilmeyenleriniz vardı belki. Bu forum niye açıldı? Bilmeyenlere yardımcı olmak amacıyla. Acemi arkadaşlara yardımcı olsanız, o da öğrenir. Ben ilk başladığımda böyleydim. Böyle çizimler yapıyordum. Şimdi ciddi bir firmada grafikerim. Gerek bu forumda, gerek başka sitelere bakarak, bilmediklerimi öğrendim, uyguladım. Hala kendimi geliştirmeye daha iyi olmaya çalışıyorum. Lütfen acemi arkadaşların hevesini kırmayın olumsuz yorumlar yaparak. Öğrenir zamanla.