Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Her insan farklıdır :) ya siz ?

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
her insan kendine göre diğerlerinden bir yada birkaç değişik özelliği vardır peki sizin ne?

benim; çok gülerim(yerinde- zamanında).olaylar karsısında telaş yapmam asla çok sakinim. ağlayan insanların yanında duramam.arada komedi gırgır şamata ortamlarda espiriler yapıp eglenip gülüp güldürmek :D bide çok inatçıyım:sadsmile:(en kötüsü bu ):rofl:

SERAP BİRCAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok açık sözlüyüm ilk aklıma ne gelirse söylerim iyi yada kötü, gülmeyi konuşmayı severim fakat yerinde ve zamanında olursa tabiki.Boş konuşana ukalalara övünenlere sinir olurum

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok patavatsızım. Aklımda ve beynimde ne varsa onu söylerim. Çok canayakınım Buda ne yazık ki yanlış anlaşımlara hatta iftira atabilecek seviyesizliklere,terbiyesizliklere,dedikoduya kadar getirir olayı.

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
düşündüm bir miktar ama kayda değer yazacak bir şey bulamadım kendi hakkımda.(ayrıca hep bayanlar yazmış. yoksa burası bayanlara özel bir yermi. yanlış yerde mi yorum yapıyorum acaba?)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok patavatsızım. Aklımda ve beynimde ne varsa onu söylerim. Çok canayakınım Buda ne yazık ki yanlış anlaşımlara hatta iftira atabilecek seviyesizliklere,terbiyesizliklere,dedikoduya kadar getirir olayı.

katılıyorum. bende bazen içimdekini söylerim ama kırıcı olmadan. ama bazen kırıp dökmekde lazım gerekiyo :)

düşündüm bir miktar ama kayda değer yazacak bir şey bulamadım kendi hakkımda.(ayrıca hep bayanlar yazmış. yoksa burası bayanlara özel bir yermi. yanlış yerde mi yorum yapıyorum acaba?)

herkeze açık :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
herşeyi yazmayın kızlar. yarın erkek arkadaşlarınız yada nişanlınız okursa sizi almaktan vazcayabilirler.ona göre.

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
herşeyi yazmayın kızlar. yarın erkek arkadaşlarınız yada nişanlınız okursa sizi almaktan vazcayabilirler.ona göre.

çok bir alakası yok sanırım. sadece bayanlara değil baylarada açık bir konu . eger sizde varsa bir farklılıgınız size göre yazabilirsniz.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
katılıyorum. bende bazen içimdekini söylerim ama kırıcı olmadan. ama bazen kırıp dökmekde lazım gerekiyo :)

herkeze açık :)

Flood yapan üye:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki düzelt butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
çok açık sözlüyümdür özelikle bayanlara karşı onun için beni hiç sevmezler:rofl: her ortamda çok konuşmayı sevmem her zaman çok konuşandan hoşlanmam ama yeri geldiğinde bende konuşurum etrafımdakilerin neşeli olmasını sağlarım biraz neşeli biraz çılgın ve birazdan fazla deliyimdir ve melek gibi biriyimdir:angel:
şimdilik aklıma gelenler :) çöp çatan hatları gibi oldu :):)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
çok açık sözlüyümdür özelikle bayanlara karşı onun için beni hiç sevmezler:rofl: her ortamda çok konuşmayı sevmem her zaman çok konuşandan hoşlanmam ama yeri geldiğinde bende konuşurum etrafımdakilerin neşeli olmasını sağlarım biraz neşeli biraz çılgın ve birazdan fazla deliyimdir ve melek gibi biriyimdir:angel:
şimdilik aklıma gelenler :) çöp çatan hatları gibi oldu :):)

işleminiz kayda alınmışdır size uygun bir üye çıkdıgında devreye siz geçeceksiniz sinyal sesinden sonra mesajınızı iletiniz :D

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
ben kendime uygun bi üye buldum siz merak etmeyiniz :) darısı diğer arkadaşların başına :)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
çokk teşekkür ediyorum :)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
futbol maçı izlerken hayat durmuş gibi oluyor benim için sadece maça yogunlaşıyorum gözümü bile kırpmıyorum :D delilik derecesinde fanatizm diyorum ben buna :D eger tarafı oldugum takım gol atarsa :) kötü oluyo :D çok ses çıkıyo :D

derslerde hep uyurdum :D okulda bitti uykuda :D
sözlüye kalktıgımda konu hakkında bilgim olmasada çok az bi nokto bulur yorumlar yorumlar 90-100 alır geçerdim :D hocada çalışdım sanırdı :D

hiç kavgacı değilim :) sinirlide değilim fakat bir noktam var oraya inat inat basarlarsa :D çok kötü oluyom:) sinir fışkırıyo :)
birde şöyle bir farklılıgım var sanırım= birisi benden birşey rica ettiğinde olmaz diyemem hayır diyemiyorum özellikle çocuklara :)