Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

her işe yarıyacak bir makine arıyorum.

kdemirtash

🌱Yeni Üye🌱
Solvent baskı, folyo baskı, delikli folyo nun yanında sıradan bir fotoğraf baskısı yada sıtandart bi a4 baskısı alabileceğim bir baskı makinası arıyorum. bu tip bi alet bulma olasılığım var mı?

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ben mimaki sp-240 kullanmıştım
etiket bile basıyordum
japon malı çok hassas kafası vardı
araştır istersen
çıktığım şirket satacak herhalde

Son düzenleme:

bahadır-canon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öyle bir makine bulursanız lütfen banada haber verin :)

acababunebababe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
öyle bir makine bulursanız lütfen banada haber verin :)

katılıyorum:smile:

solvent kategorisinde 14 pl konica kafalı ve ya seiko nun yeni 12pl kafasına sahip makineler dış mekan malzemelere baskı yapabilmelerinin yanı sıra yüksek baskı kalitesinede olanak sağlıyorlar.

buna alternatif olarak epson kafa kullanan eco-solvent makinelerde de iyi bir baskı kalitesi yakalamak mümkün ve bu baskıları çoğu iç mekan kullanıcısı müşteriye kabul ettirebilirsiniz.

Ama bu iyi kaliteli solvent ve eco-solvent makineler bile asla içmekan makinelerin kalitesini yakalayamazlar, elmayla armudu karıştırmamak lazım.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
önce ne yapacağınıza karar vermeniz gerekli tabela işimi yapıcaksınız aksesuar işlerimi veya benzer işler mi iş konusunda karar verirseniz ona göre seçeceksiniz solvent makinalar artık avrupada kullanılmadığını düşünürsen kararı sen vereceksin...

bahadır-canon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
canon geniş formatlı yazıcıların damlacık boyutu 4pl. dir. vinil, tuval bezi, canvas, kumaş bez, fotoğraf kağıdı, 80 gr. fotokopi kağıdı gibi malzemelere baskı yapabiliyorsunuz. mürekkep kimyasalıda pigmenttir.

mete_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.arifotograf.com
"bu tip bi alet bulma olasılığım var mı?"

cevap:.. Hem evet hem hayır.. Piezzo kafalı solvent makineler (mimaki, mutoh, roland) fakat metrekare maliyeti yüksek olur.. A4 gibi çıkışlar içinde epson,canon veya Hp nin bir yazıcısını kullanırsınız..