Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Her seferinde aynı fontla yazmak

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar corel 11 kullanıyorum ve sayfayı her açtığımda yazı karekterim arial narrow olsun istiyorum her dafasında değiştirmek zamanımı alıyor ayrıca bazen unutuyorumda her açtığımda ayarlamak zorunda kalmadan arial narrowla yazmak istiyorum bunun bi yolu vardı ve ben bu siteden öğrenmiştim ama uzun zaman oldu unuttum bu sefer eğer biri bana nasıl yapıldığını anlatırsa söz bu sefer yazıcam bi kenara.

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ust kısımdakı menulerde TEXT menusunde "CHARACTER FORMATTING" secenegıne tıkladıgınızda bır tablo acılacak o tablodan ıstedıgınız yazı karakterını ve boyutunu secın ve karşınıza çıkan ""Text Attributes"" penceresındeki OK secenegıne tıklayın.

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
öylebir seçenek yok bende başka biyerden yapılıyorda zannadersem bir kere ayarlıyordum her açtığım yeni sayfada hep aynı karekterle yazıyordum.lütfen bilen biri yazarsa çok sevinirim.

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
ctrl+T de cıkar belkı.. nasıl olmaz.. Corel den bahstmıyormuyuz?

sincap06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.aydinlarmatbaasi.com
corel de yeni sayfa aç. A işaretinin üstüne tıkla yazı yazmadan arial narrow u işaretle çıkan sunuma ok de.sürekli arial narrow olur.

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Selim sel dediğini yaptım fakat format text çıkıyor ordan "CHARACTER FORMATTING" değil gerçi ikiside aynı şey diceksin ama bu yaptığım işlemle sadece açılı olan sayfadaki yazı fontu değişmiş oluyor ben corelde açtığım her yeni sayfada sorgusuz sualsiz hep arial narrowu kullanmak istiyorum daha önce yaptım ama programı yeniden yükleyince ayarlarım gitti ve nerden yaptığımıda unuttum şimdi.

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar tamam buldum daha önce musdi arkadaşımız yine benim sorum üzerine forumda cevaplamış; Tools / Options / Document / styles'e giriniz. Oradaki pencereden default artistic text ve default paragraph text te bulunan edit'ten yazı fontunu ayarlayın. Son olarak ta document'e girip değişiklikleri save yapın. Bundan sonraki bütün çalışmalarınızda istediğiniz yazı fontunu kullanabilirsiniz...bu sefer yazdım biyere aynı soruyu 2 kere sorup bir kirlilik oluşturduysam özür dilerim geçengün aradığımda bulşamamıştım.Herkeze kolay gelsin

musati

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ust kısımdakı menulerde TEXT menusunde "CHARACTER FORMATTING" secenegıne tıkladıgınızda bır tablo acılacak o tablodan ıstedıgınız yazı karakterını ve boyutunu secın ve karşınıza çıkan ""Text Attributes"" penceresındeki OK secenegıne tıklayın.

Teşekkürler kardeş dediklerini birebir yaptım ve oldu gerçekten cok saol..:angel::angel: