by_rehep ilk önce emeğine sağlık diyorum ve birçok arkadaşın da söylediği bazı şeyleri tekrarlamış olacağım belki ama göze çok batan şeyler bunlar.. teknik olarak konuşursak ilk başta efektleri oldukça azaltmak gerekli isim soyisim textlerine verdiğin efektler çok basitleştirmiş yazıyı logodakilerde hem baskı açısından hem de görsel açıdan çok kötü duruyor, logoya gelince aynı şekilde çok efektli olmuş ve fazlasıyla göz yoruyor..
tasarıma gelince, eger ki bu hera tasarım bir ajans ise, ethernet kablosu değil de görsel birşeyler tasarılıyor ise ben müşteri olarak bu kartviziti aldıktan sonra bu firmaya taarım yaptırmam. bin tanesi yirmi liraya basılan ve katalogdan seçilen kartvizit tasarımları daha çok göze hoş gelir ve bu ağ bağlantısı ikonlarının tasarım kartvizitinde ne aradığını da çözemedim açıkçası.. fotoya gelince sanki bir yaka kartı havası vermiş, msn kartvizite girdiği zaman ben amatörüm diye bağırıyor kartvizit kurumsal bir firma ise hera tasarım bu kartvizit firmanın kurumsallığını sıfırın altına indirir..
bence komple baştan bir tasarım yapmalısın.. başarılar iyi çalışmalar