Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hera Tasarım Kartvizit Çalışması

cagricgr

🌱Yeni Üye🌱
bence bu kartı tekrar yapmak yerine bu işi hiç yapma daha ii :)

designeer_hsn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.designerhsn.com
bu kadarda sert yorum yapma be... burası bilgi paylaşım yeri bizim eleştiri yapıp herkese yardımcı olmamız gerekiyor doğruyu yanlışı bildiklerimizi paylaşmamız gerek.. kimse anasının karnında öğrenmiyor...

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
beyaz zemin üzerine yandan çıkan bi dünya ilüstrasyonu kullanabilirdin bu kadar fazlada efekte gerek yoktu bence.. logo konusunda da biraz daha çalışman gerekli..

cagricgr

🌱Yeni Üye🌱
hayal kuramayan tasarım yapamaz. ben zaten hayal ediorum onun bişi yapıcanı ama olmuyo işte.

by_rehep

🌱Yeni Üye🌱
bence kartvizite msn koyman çok basit olmuş..ben müşteri olsam açıkçası güvenemem.. bence daha kurumsal çalışsan iyi olur.. hera tasarımında da çok effect var..
tanıtıyouz!!! R yi arada unutmuşsun

arkadaşım online destek ya msn ile verebilirsin yada ticket sistemi ile verebilirsin ama tabi ticket sistemi sayfasına dokunmayınca kendini kapattığı için bizde msn den destek verelim dedik. ama tabi güvenmem diyorsun sen oda senin düşüncen neden mail atıp 24 saat bekliyesinki anında yardım almak varken birde anında destek almak var iken yada telefonla arayıp kontör neden harcıyasınki elinin altında pc ve internet var iken ...

zaten tasarım yapmak hayelden ibaret aynı çizgi filmlerde olduğu gibi hayel edersin ve gercekleştirmek için çalışmaya başlarsın

bence bu kartı tekrar yapmak yerine bu işi hiç yapma daha ii :)

arkadaşım başkaları gibi (Ç)ALINTI yapıcağıma kötü olsun ama benim emeğinle olmuş olsun. Sen benden daha profesionel çalışmalar yapıyorsun bunun bilemem tabi acaba birisi çalışmanı çalsa ben yaptım diyede piyasada dolaşsa ne yağarsın çok merak ediyorum. Bi sürü bennis card template paylaşan site var ordan indirip'te ben yaptımda diyebilirdim ama ben o tarz şeyleri hiç sevmem adamlar o kadar emek harcıyolar ondan sonra kendisini akıllı zanneden birisi bunu çalıyor ve millete dağıtıyor ha bunları indirip kullanmışım ha banka soymuşum ne fark ediyor ikiside hırsızlık sonucta ama bizim türk milleti tabi bunu anlıyamıyor malesef.......

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
by_rehep ilk önce emeğine sağlık diyorum ve birçok arkadaşın da söylediği bazı şeyleri tekrarlamış olacağım belki ama göze çok batan şeyler bunlar.. teknik olarak konuşursak ilk başta efektleri oldukça azaltmak gerekli isim soyisim textlerine verdiğin efektler çok basitleştirmiş yazıyı logodakilerde hem baskı açısından hem de görsel açıdan çok kötü duruyor, logoya gelince aynı şekilde çok efektli olmuş ve fazlasıyla göz yoruyor..

tasarıma gelince, eger ki bu hera tasarım bir ajans ise, ethernet kablosu değil de görsel birşeyler tasarılıyor ise ben müşteri olarak bu kartviziti aldıktan sonra bu firmaya taarım yaptırmam. bin tanesi yirmi liraya basılan ve katalogdan seçilen kartvizit tasarımları daha çok göze hoş gelir ve bu ağ bağlantısı ikonlarının tasarım kartvizitinde ne aradığını da çözemedim açıkçası.. fotoya gelince sanki bir yaka kartı havası vermiş, msn kartvizite girdiği zaman ben amatörüm diye bağırıyor kartvizit kurumsal bir firma ise hera tasarım bu kartvizit firmanın kurumsallığını sıfırın altına indirir..
bence komple baştan bir tasarım yapmalısın.. başarılar iyi çalışmalar

cagricgr

🌱Yeni Üye🌱
sizin yaptığınız afiş tasarımında radyo ve nota kıllanmışsınız. onlar el çizimiz mi ?:smile: by_rehep ?

Coolmen

🌱Yeni Üye🌱
çalışmanız ne yazıkki görünmüyor yada benmi göremiyorum ?

by_rehep

🌱Yeni Üye🌱
sizin yaptığınız afiş tasarımında radyo ve nota kıllanmışsınız. onlar el çizimiz mi ?:smile: by_rehep ?

hangi afiş bu acaba ? ben iki tane afiş yaptım birisi tamamen vector kullanılarak diğeride de bulgaristandan bi arkadaşıma çizim yaptırdım.

ademerock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaaa pixsellerle karvizit olmaz vectorellerle olur cartvizit

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Bence bu kartı forumdan silmelisin