Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herhangi bir şekli resim haline getırmek istiyorum
yani şöyleki bi fotografı boyuorum ve onun catısı var catısını granit gıbı yapıcam orayı penle çiziyorum ama filtrelerle bişi yapamıyorum çünkü aktif olmuo onun içinde o penle çizdiim kısmı resim halıne getırmem gerekiyo galıba
Buna ek olarak; asla dökumanın kendisinde çalışmayın. Ctrl+j yapın yeni layerda çalışın. Yoksa dönüşünüz olmaz. __________________ İnsan sırtını kaşıyamaz,insan ister.Herkese "kaşı" denmez;yakınlık ister.
hiç birisi deil ztn yeni layer açıyorum autocadde çizilen bi şeyi boyuyorum ve bi layer acıp sihirli çubukla seçtim bı kısmını o kısmına granit gibi bi goruntu vermek ıstıyorum ama fıltrelerın içindekı filter gallery aktif deil bunun nedeni ne olabilir? yada başka turlu öle secılen bı sekle nasıl o goruntulerı verebılırım cam gıbı yada işte ahşap gıbı fln
hiç birisi deil ztn yeni layer açıyorum autocadde çizilen bi şeyi boyuyorum ve bi layer acıp sihirli çubukla seçtim bı kısmını o kısmına granit gibi bi goruntu vermek ıstıyorum ama fıltrelerın içindekı filter gallery aktif deil bunun nedeni ne olabilir? yada başka turlu öle secılen bı sekle nasıl o goruntulerı verebılırım cam gıbı yada işte ahşap gıbı fln
ben anlaadım galiba tahmınıme göre çatıyı senın tabırınle kesiyorsun yani dekube ediyorsun secılı hale getırıyorsun fakat (tahmınıme göre styles bölümündeki efektlerı kullanıyorsun)efektler çalışmıyor öylemi,bunun nedeni çizdiğin yani dekube ettiğn kısma renk vermemendir,dekube et renk ver daha sonra efekt uygula,aksi halde sadece fılters kısmındaki bazı efektleri kullanabılırsın,fakat onlarlada granit görüntüsü veremezsin.Sana tavsiyem bir granit resmi bul ve çatıya montajla veya bir granit style'sı bul çatıyı dekube et renk ve efektini uygula,UMARIM ANLATTIKLARIMDA YANLIS BİRŞEY YOKTUR VE YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR İNŞ