Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

herhangi biri (illustrasyon)

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
ps'de yaptım
saygılar. şimdiden teşekkürler
uzunsal3053053053053053.jpg

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Biraz daha özenli çalışmış olsaydınız,eksiksiz başarılı bir çizim olabilirdi.Emeğinize sağlık.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Okadar iyi giden bir çalışmayı; sakal, gıdık, askı kıvrımlarında yaptığın yaptığın uygulamalarla bozmaya çalışmışsın. Yinede eline sağlık. Sağ göz detayın gerçekten başarılı.

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
öncelikle ışık ve gölgelendirmeyi öğrenmeniz gerektiğini düşünüyorum. çünkü kolu fena duruyor..
bakışları güzel çizmişsiniz. burunun yan tarafına biraz daha karanlık verirseniz burun daha boyutlu durur..
saçları sanırım smudge tool ile çekiştirdiniz. bunun yerine "linkini "verdiğim konuda saç çizimini anlatmıştım ona bakabilirsiniz. bence biraz üstüne düşerseniz gayet iyi olacak..
Barış akarsu'ya benzettim bir an (Allah rahmet eylesin)
başarılarınızın devamını dilerim..

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler sakal ve boyun bölgesinde çalışırken çok büyük eksikliklerim var. gerçekten çok uzak duruyor. özellikle sakal kısımlarını nasıl çalışmalıyım? yardımcı olursanız daha iyi çalışmalar ortaya çıkacaktır. tekrar teşekkürle zaman ayırıp yorum yaptığınız için

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
öncelikle ışık ve gölgelendirmeyi öğrenmeniz gerektiğini düşünüyorum. çünkü kolu fena duruyor..
bakışları güzel çizmişsiniz. burunun yan tarafına biraz daha karanlık verirseniz burun daha boyutlu durur..
saçları sanırım smudge tool ile çekiştirdiniz. bunun yerine "linkini "verdiğim konuda saç çizimini anlatmıştım ona bakabilirsiniz. bence biraz üstüne düşerseniz gayet iyi olacak..
Barış akarsu'ya benzettim bir an (Allah rahmet eylesin)
başarılarınızın devamını dilerim..

teşekkürler yorgunella önerilerini dikkate alacağım saç çizimi dersini çalışmam lazım . denedikçe daha iyi olacaktır. saygılar. iyi çalışmlar

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
sakal hariç herşey çok iyi ellerine sağlık

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Emeğinize sağlık
Saygılar

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
eline sağlık önceki çalışmalarına göre hızlı bir ilerleyiş var.ifadeye bayıldım.bakışındaki anlamı çok iyi vermişsin:)birkaç şey söylemek isterim.saçın arkasındaki yumuşaklığı önde de verebilirdin.tel tel değil de dümdüz duruyor.sakal kısmını boyamışsın güzel,ama üstünde ince kıllar yaparsan çok çok daha iyi duracaktır.yarım gibi yani.kolunda ise yüzündeki ışık geçişlerinin özenini göremedim.değişik bir boyama stilin var değiştirme bence ama biraz daha detay.onu da çok kısa zamanda ilerleteceğine eminim.devamını bekliyorum:)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmalarında yağlı boya ile yapılmış havası var. Detayları çözdüğün zaman çok güzel olucak.Eline sağlık..

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık önceki çalışmalarına göre hızlı bir ilerleyiş var.ifadeye bayıldım.bakışındaki anlamı çok iyi vermişsin:)birkaç şey söylemek isterim.saçın arkasındaki yumuşaklığı önde de verebilirdin.tel tel değil de dümdüz duruyor.sakal kısmını boyamışsın güzel,ama üstünde ince kıllar yaparsan çok çok daha iyi duracaktır.yarım gibi yani.kolunda ise yüzündeki ışık geçişlerinin özenini göremedim.değişik bir boyama stilin var değiştirme bence ama biraz daha detay.onu da çok kısa zamanda ilerleteceğine eminim.devamını bekliyorum:)

zaman ayırdığın için teşekkürler fairylike. çalıştıkça daha da detaylara ineceğim. boyun ve sakal kısımlarında problem olduğu dogrudur. boyama stili biraz yağlı boya gibi oluyor sanki :smile:. tekrar teşekkürler. saygılar. iyi çalışmalar

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmalarında yağlı boya ile yapılmış havası var. Detayları çözdüğün zaman çok güzel olucak.Eline sağlık..
teşekkürler yorum için detaylar konusunda özellikle sakal ve biyık kısımlarında nasıl bir yolla çözüme ulaşabilirim. yardımlarınızı bekliyorum saygılar. iyi çalışmlar

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
sakalları ve saçları hariç iyi bir çalışma eline sağlık