Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese bi sorum var...Hayatınızın son 3 günü için...
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu tartışmaya açmak istedim aniden Eğer hayatınızın son 3 gününü yaşadığınızı bilseydiniz bunu nasıl karşılardınız ve neler yapardınız ???
gerçekten çok zor bi soru, gelecekte yapacağım o kadar çok şey varki 3 gün değil 3 sene bile yetmez bana ( Ama 3 günüm kalsaydı tüm sevdiklerimle tek tek vedalaşırdım.Son gün ise ailemin yanından 1 saniye olsun ayrılmazdım.
gerçekten çok zor bi soru, gelecekte yapacağım o kadar çok şey varki 3 gün değil 3 sene bile yetmez bana ( Ama 3 günüm kalsaydı tüm sevdiklerimle tek tek vedalaşırdım.Son gün ise ailemin yanından 1 saniye olsun ayrılmazdım.
Valla her halde o durumda benim aklıma kimse gelmezdi Sadece kendimi düşünürdüm; sevap kazanmak için elimden ne geliyorsa yapardım Ama işte ozaman bir yararı olur mu bilemem :lol:
Valla her halde o durumda benim aklıma kimse gelmezdi Sadece kendimi düşünürdüm; sevap kazanmak için elimden ne geliyorsa yapardım Ama işte ozaman bir yararı olur mu bilemem :lol:
Son 3 gün kaldığını duyunca mutluktan havalara uçardım ve bu günleri kime borcum var diye düşünür onları öderdim diğer aleme kul hakkı üzerim de gitmemek için elimden geleni yaparım bu yükle o kapıdan içeri giremezdim sanırım