Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

herkese bi sorum var...Hayatınızın son 3 günü için...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
3 güne gerek yok yahu..Ölüceğini bilen adam sapıtır her daim. 3 gün şoktan çıkamaz:p

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
1. Günümü İzmir'de geçirirdim Şirince'de...Çok sevdiğim bir şehirdir:D
2. Günümü İstanbul'u gezerek geçirirdim.
3. Günümü ise ailemle , sevdiklerimle ve kedimle geçiririm sanırsam..

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
O'nun yanında olurdum... Jelibon tadında mutluluğu yeniden yaşamak isterdim...O'nun bana aldığı jelibonlarla...

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hayatımın son üç gününden hakkını aldığımı düşündüğüm insanlardan helallik isterdim sanırım. Diğer vakitlerimde bazı arkadaşların da dediği gibi yaptığım kötü şeylerden ve işlediğim günahlardan dolayı tövbe eder, sevdiğim insanlarla vakit geçirmek isterdim. Ama zaten 3 gün yaşayacağımızın da garantisi yokki. Trajıkomik bir durum aslında.

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hayatımın son üç gününden hakkını aldığımı düşündüğüm insanlardan helallik isterdim sanırım. Diğer vakitlerimde bazı arkadaşların da dediği gibi yaptığım kötü şeylerden ve işlediğim günahlardan dolayı tövbe eder, sevdiğim insanlarla vakit geçirmek isterdim. Ama zaten 3 gün yaşayacağımızın da garantisi yokki. Trajıkomik bir durum aslında.

demekki hayatta bazı şeyleri ertelememek gerekiyormuş sonradan borçlu kalmamak için bakın hiç borcumuz olmayaydı son 3 günde gezerdik eğlenirdik gevezelik yapardık bol bol :D

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
bişey sölemek istiyorum. genelde herkes tövbe ederim falan falan diyo. e iyide ölüceğimiz zaten kesin, elbette ölücez, ya yarın ya 3 gün sonra yada elli yıl sonra. bunu biliyosak niye 3 gün kala yanlışlarımızı düzeltmeye, günahlarımız için tövbe etmeye çalışalım ki. illa zamanını bilmeye gerek mi var? biz her halükarda bunlara dikkat edersek son 3 güne sığdırmaya gerek kalırmı?

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bişey sölemek istiyorum. genelde herkes tövbe ederim falan falan diyo. e iyide ölüceğimiz zaten kesin, elbette ölücez, ya yarın ya 3 gün sonra yada elli yıl sonra. bunu biliyosak niye 3 gün kala yanlışlarımızı düzeltmeye, günahlarımız için tövbe etmeye çalışalım ki. illa zamanını bilmeye gerek mi var? biz her halükarda bunlara dikkat edersek son 3 güne sığdırmaya gerek kalırmı?

işte bu beklediğim cevaptı tebrikler graffi3d:)

karataluzun

🌱Yeni Üye🌱
1.gün uçağa atlar dünyanın en güzel üç şehrini havadan seyrederdim. 2.günü Angelina Jolie ile başbaşa gecirirdim. 3.günü sevdiğim insanlarla eğlenerek geçirirdim

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkür ederim. ama cidden yani, bütün yorumları okudum ve dedim ki "bunu yazmssam rahat edemicem." :) Güzel konu teşekkürler.

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1.gün uçağa atlar dünyanın en güzel üç şehrini havadan seyrederdim. 2.günü Angelina Jolie ile başbaşa gecirirdim. 3.günü sevdiğim insanlarla eğlenerek geçirirdim

Peki karataluzun Angelina jolie nası karşılayacak bu durumu o kabul edermi sence :)

teşekkür ederim. ama cidden yani, bütün yorumları okudum ve dedim ki "bunu yazmssam rahat edemicem." :) Güzel konu teşekkürler.

ben teşekkür ederim değerli yorumlarınızdan dolayı graffi3d.

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
jeliboncu varmıs baya :))
Son 3 günüm hmm... Aslında zor olan o durumu ailene ve sevdiklerine açıklaman nasıl söyleyebilir ki insan :S bi an canlandırdım gözümde imkanı yok söyleyemem:S... Kendimi bırakıp ailemi düşünürdüm çünkü arkada bırakacağınız kişiler yıkılacak... İlk gün sanırım o şoku üstümden atıp kendimi toplardım... Benim için özel olan sık sık ziyaret ettğim yerlere giderdim :) ama bir taraftanda sevinirdim busem için :) ona gidiyorum çünkü...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yaa bırakın bence bu işleri :D :lol:
Üç günümüz kalsa hepimiz tutuşur tövbe ederdik :D :D
dedim ya ben üç gün durmadan namaz kılardım herhalde :lol:

Helal sana be ablacım :)
Tam bunu ben yazacaktım ki hadi yorumları okuyayım da öyle yazayım dedim.
Sen benden önce davranmışsın.

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Son 3 gün kalsa mı??? Şu an ne yapıyorsam o 3 gün de günlük ritüellerimi bozmazdım. Zaten hep ya gelecekte ya da geçmişte yaşıyoruz, bir de 3 günün hesabını mı yapayım? Günlük stresin 3 katı stres eklenecek bir de üstüme. Eyvah 71 saat kaldı, yok 46 saat kaldı. Ay şunu yetiştireyim, ay bunu da bitireyim, bu kalmasın, amaaaaann:):):) Telaşaya bak ya, tam komedilik bir durum.

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:):) neyi yetiştirmeye çalışıyosun ölüp gidecen zaten boşveeerrr :D:D