Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese güzel kendime kötü bir kartvizit çalışmam.
Hemende savunmaya geçmişsin. Elimde biraz iş var onları halledeyim, bitsin freelance çalışmaya başlayınca görürsün. Malum senin standartlarında kötü , kalan herkese göre muhteşem.
Hemende savunmaya geçmişsin. Elimde biraz iş var onları halledeyim, bitsin freelance çalışmaya başlayınca görürsün. Malum senin standartlarında kötü , kalan herkese göre muhteşem.
Prensip meselesi belki ben makara olsun diye açtım bu konuyu böyle ciddi bir vatandaş geleceğini bilseydim başlığa yazardım ciddiler girmesin zorlarına gider çalışmayı beğenmezler diye Bundan sonra zaten hala yorum yapabilirsen oda senin yüzsüzlüğün. Saygılar.
Çıldırtacaklar abi ya neymiş bu grafiker takıntısı anlamadım ki ? Görende adamın şirketi var yanında ben çalışıyorumda çalışmayı beğenmedi sanar vela havle..
Çıldırtacaklar abi ya neymiş bu grafiker takıntısı anlamadım ki ? Görende adamın şirketi var yanında ben çalışıyorumda çalışmayı beğenmedi sanar vela havle..