Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Herkese güzel kendime kötü bir kartvizit çalışmam.

FC82

🌱Yeni Üye🌱
Nedense ne kadar tasarımın t sinden anlamayan adam varsa kartvizitinde

"Graphic Designer, Design Expert, Innovative Solutions, Connecting People" gibi şeyler yazıyor.

Bakınız Dunning-Kruger Sendromu

Safa Bugra Cil

🌟Usta Tasarımcı🌟
Nedense ne kadar tasarımın t sinden anlamayan adam varsa kartvizitinde

"Graphic Designer, Design Expert, Innovative Solutions, Connecting People" gibi şeyler yazıyor.

Bakınız Dunning-Kruger Sendromu

Pardon ?

O zaman bide sen yapta görelim yorum yapmasını biliyosun , madem grafiktende anlıyorsun yorum yapana kadar ağzın değilde elin çalışsın.

Bu arada bana şimdi gerginlik çıkartma diyen olursa bir önceki yorumu okusun.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Pardon ?

O zaman bide sen yapta görelim yorum yapmasını biliyosun , madem grafiktende anlıyorsun yorum yapana kadar ağzın değilde elin çalışsın.

paşam sakin ol ;) seviye meselesi anladınnnnn :D

FC82

🌱Yeni Üye🌱
Pardon ?

Hemende savunmaya geçmişsin. Elimde biraz iş var onları halledeyim, bitsin freelance çalışmaya başlayınca görürsün. Malum senin standartlarında kötü , kalan herkese göre muhteşem.

Son düzenleme:

Safa Bugra Cil

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hemende savunmaya geçmişsin. Elimde biraz iş var onları halledeyim, bitsin freelance çalışmaya başlayınca görürsün. Malum senin standartlarında kötü , kalan herkese göre muhteşem.

Prensip meselesi belki ben makara olsun diye açtım bu konuyu böyle ciddi bir vatandaş geleceğini bilseydim başlığa yazardım ciddiler girmesin zorlarına gider çalışmayı beğenmezler diye ;) Bundan sonra zaten hala yorum yapabilirsen oda senin yüzsüzlüğün. Saygılar.