Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Herkese Merhaba

mavi

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.2Kanji.com
Merhaba Grafikerler.net üyeleri...
Forumunuza yeni üye oldum adettendir bir Merhaba diyelim tanışalım siz saygıdeğer üyelerle... Yeni bir oluşum içindesiniz sanırım bu yeni yolunuzda bahtınız açık olsun. Ben bilgisayar kullanmaya başladığımdan bu yana grafikle uğraşıyorum fakat profesyonel olarak 4 yıldır grafiklerlik yapıyorum denilebilir.

Güzel bir platform oluşturmuşsunuz fakat daha iyiyi yakalamak açısından kendimce eksik gördüğüm yerleri söylemek isterim;

• İlk olarak gözüme çarpan forumda default vBulletin temasının kullanılması, bence pek iyi durmamış neden derseniz bir Grafikerler Topluluğu forumuna çok daha sağlam bir tema yakışır. Umarım bu konu üzerinde çalışmalarınız vardır.

• Daha sonra gözüme çarpan bir yanlış ise foruma üye olanlara gelen otomatik mail şablonundaki hataydı "Bütün vBulletin-Türkce yönetimi olarak Sizi Saygiyla Selamliyoruz." yazıyor hazır yapıda .. sanırım Grafiklerler Yönetimi olacak : )

• Son olarak 2-3 şey daha söyleyip bitirmek istiyorum, Logonuz güzel olmuş fakat keşke header kısmında tamamını kullansaydınız diye düşünüyorum. Forum kategorilerini bence iyice bi gözden geçirip daha düzenli ve sistematik birşekilde oluşturmak gerekli görüşündeyim. Ayrıca Adobe InDesign forumları başlığına "Indesing" yazmışsınız InDesign olarak düzeltirseniz sevinirim : ) bir de forumda Türkçe olmayan bazı kısımlar mevcut.

Bu görüşlerimi dikkate alacağınızdan eminim çalışmalarınızda başarılar dilerim yolunuz açık olsun.

Benzer konular

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
hızlı bir giriş teşekkürler fikirleriniz için hoşgeldiniz:)

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın mavi ;
GRAFIKERLER.NET yeni bir portal olmak ile beraber eksiklikleri var tabiki değindiğiniz konular ile admin ilgileniyor. Tema demişsiniz. Tema nın ve görünüşün önemli olduğunu yönetimde biliyor. Ancak Default tema nın sizlere sunduğu hızlılık hiç bir temada mevcut değil. Ayrıca Grafikerlik ve Webmasterlığı lütfen birbirine karıştırmayalım :). Yakında çok sade ve güzel bir tema ile karşınızda olucak grafikerler.net .
İyi forumlar =)
Saygılarımla...

mavi

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.2Kanji.com
Ayrıca Grafikerlik ve Webmasterlığı lütfen birbirine karıştırmayalım :).

karıştırdığım yargısına nerden vardınız anlayamadım :)

İçerisinde çok fazla resim bulunan temanın ağırlık yapıcağını yazarken ben de düşündüm fakat sadece CSS ayarları ile çok hızlı çalışan bir tema oluşturmak mümkün.

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
wowww iyi giriş yapmış hocam valla :) hoşgeldiniz

mavi

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.2Kanji.com
Hoşbulduk arkadaşlar önemli olan iyi giriş yapmak falan değil tabi önemli olan forumun eksiklerinin giderilmesi ve güzelleşmesi. Asla öyle ahkam kesme gibi bir amaçla yazmadım bunları sadece gözlemlerimi belirttim...

İsim ve düşünce güzel aynı tarz bir forumu 3 sene önce falan ben de oluşturmuştum vBulletin yapısı ile.. fakat maddi manevi bazı olumsuzluklar oldu yürümedi.. Burayı bulunca eski günleri hatırladım birden :)

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sayın Mavi,

Dikkatiniz, ilginiz ve güzel düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler :)
Hoşgeldiniz...

mavi

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.2Kanji.com
Sayın Mavi,

Dikkatiniz, ilginiz ve güzel düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler :)
Hoşgeldiniz...

Teşekkürler belqin, hoşbuldum fakat söylediklerim dikkate alınsa daha hoş bulcaktım :) düzeltilmesini istediğim hatalrı yapmak en fazla 5dk alır. . yıllardır forum dünyasının içinde olan biri olarak vBulletin yapısını iyi biliyorum sayılır.
Neyse söylemesi bizden... gerisi site yönetiminin siteye gösterdiği özenle orantılı.

Admin1

PATRON
Yönetici
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sayın mavi ;

Öncelikle forumumuza hoş geldiniz.

Dikkatinizi çeken hata, forum genel işleyişi ile ilgili önerileriniz ve forum görünümü ile ilgili söyledikleriniz için ayrıca tüm grafikerler.net yönetimi adına teşekkür ederim.

Önermiş olduğunuz site görünümü ile ilgili fikriniz üst yönetimin onayından geçtikten sonra, forum kullanıcıları arasında da seçilen yeni yüzler ile oylamaya sunulup buna göre bir tercih yapılacaktır.

InDesign yazım hatası düzeltilmiştir.

Logo ile ilgili görüşünüz ise belkide yeni forum yüz ü ile değişir yada aynı kalır. Bunu ilerleyen zamanlarda hep birlikte göreceğiz.

Not: Forum ile ilgili görüş ve önerilerinizi
Forum Hakkında bölümüne yazarsanız daha doğru olacaktır.

İyi günler.
İyi forumlar

mavi

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.2Kanji.com
Hata aynen duruyor InDesign olması gerekirken InDesing olarak. Neyse bu konu gereğinden fazla uzadı ben sadece daha iyiyi ve güzeli yakalamak adına yorum yaptım gerisi sizlere kalmış çalışmalarınızda başarılar.

MiniKSerÇe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
gddizayn.com
takıntılı kardeşim benim aynı ablası :) nerden görürüz böyle hataları bilmemki
iyi bişeymi kötü bişeymi bilmiyorum ama beğenememek çok kötü birşey çoook :)

arkadaşların dalgınlığına gelmiştir en kısa zamanda düzeltirler eminim
;)