mavi
🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Grafikerler.net üyeleri...
Forumunuza yeni üye oldum adettendir bir Merhaba diyelim tanışalım siz saygıdeğer üyelerle... Yeni bir oluşum içindesiniz sanırım bu yeni yolunuzda bahtınız açık olsun. Ben bilgisayar kullanmaya başladığımdan bu yana grafikle uğraşıyorum fakat profesyonel olarak 4 yıldır grafiklerlik yapıyorum denilebilir.
Güzel bir platform oluşturmuşsunuz fakat daha iyiyi yakalamak açısından kendimce eksik gördüğüm yerleri söylemek isterim;
Bu görüşlerimi dikkate alacağınızdan eminim çalışmalarınızda başarılar dilerim yolunuz açık olsun.
Forumunuza yeni üye oldum adettendir bir Merhaba diyelim tanışalım siz saygıdeğer üyelerle... Yeni bir oluşum içindesiniz sanırım bu yeni yolunuzda bahtınız açık olsun. Ben bilgisayar kullanmaya başladığımdan bu yana grafikle uğraşıyorum fakat profesyonel olarak 4 yıldır grafiklerlik yapıyorum denilebilir.
Güzel bir platform oluşturmuşsunuz fakat daha iyiyi yakalamak açısından kendimce eksik gördüğüm yerleri söylemek isterim;
- İlk olarak gözüme çarpan forumda default vBulletin temasının kullanılması, bence pek iyi durmamış neden derseniz bir Grafikerler Topluluğu forumuna çok daha sağlam bir tema yakışır. Umarım bu konu üzerinde çalışmalarınız vardır.
- Daha sonra gözüme çarpan bir yanlış ise foruma üye olanlara gelen otomatik mail şablonundaki hataydı "Bütün vBulletin-Türkce yönetimi olarak Sizi Saygiyla Selamliyoruz." yazıyor hazır yapıda .. sanırım Grafiklerler Yönetimi olacak : )
- Son olarak 2-3 şey daha söyleyip bitirmek istiyorum, Logonuz güzel olmuş fakat keşke header kısmında tamamını kullansaydınız diye düşünüyorum. Forum kategorilerini bence iyice bi gözden geçirip daha düzenli ve sistematik birşekilde oluşturmak gerekli görüşündeyim. Ayrıca Adobe InDesign forumları başlığına "Indesing" yazmışsınız InDesign olarak düzeltirseniz sevinirim : ) bir de forumda Türkçe olmayan bazı kısımlar mevcut.
Bu görüşlerimi dikkate alacağınızdan eminim çalışmalarınızda başarılar dilerim yolunuz açık olsun.