N.design
🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba arkadaşlar dün bu kategoriyi bulamamıştım kısmet buguneymiş kısaca ben burak mekan istanbul herkese iyi forumlar esenikler
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
R | Herkese Merhaba | Hoşgeldiniz | 1 | 1K | |
herkese merhaba arkadaşlar :) | Hoşgeldiniz | 0 | 1K | ||
K | Herkese Merhaba :) | Macintosh | 1 | 1K | |
C | Herkese Merhaba , Dreamveawer Üstadlarına Zor bir soru geliyor :) | Dreamweaver | 3 | 1K | |
herkese merhaba:):) | Hoşgeldiniz | 5 | 1K | ||
G | Herkese Merhaba :) | Hoşgeldiniz | 4 | 1K | |
herkese merhabalar:) | Hoşgeldiniz | 21 | 5K | ||
Herkese Bir Merhaba da benden olsun:) | Hoşgeldiniz | 14 | 2K |
Amanın!.. :surprised:
Türkçeyi katletmeye mi geldiniz?..
Keşke hoşgelseydiniz.. :crying:
anaaammmmm ben mi yazmışım bu mesajı aman Allah'ım hemen çatıya çıkıyorum elveda
acele ile yazılmış bir mesaj affınıza sığınıyorum :angel:
Ilk halını goremedım ama yazılarınız duzeltılmıs...
Ee ozaman hosgeldınız
Ben bu tarz yazım şekline bu sitede çok aşina olduğum için, ki mesleğinde grafiker yazan birinin Türkçe'yi daha bir dikkatli kullanması gerektiğini savunurum, yorum yazmak istemedim ama yanlışı da göremeyen gözü tebrik etmeden geçemeyeceğim .
Saygılar...
Not: Burak sen de hoşgeldin.
o cumle bana ıse -kı bana- meslegımde grafıker yazmıyor farkındaysanız. Yardımcı grafıker yazıyor, altını cızmek ıstedım.
merhaba arkadaşlar dün bu kategoriyi bulamamıştım kısmet buguneymiş kısaca ben burak mekan istanbul herkese iyi forumlar esenikler
esenikler kelımesındekı tek bır harfın eksık olmasımıdır sorun?
Ayıla bayıla dınlenılen sarkıcıların sarkı soylerken bırcook harfı yuttuğu, kendıne ozgu kelımeler urettıgı bır ulkede yasadıgımı dusunerek, 1 harf eksık 2 harf fazla cookta onemlı degıl (bence)...
Saygılarımla
Arkadaşlar; öğrenmemek değil, yanlışta yada hatada ısrar etmek cahilliktir.
Üyemiz de hata diye nitelendirdiğimiz kelime yanlışlarınıda özrüyle birlikte kabullenmiş zaten.
Aramıza yeni katılmış arkadaşımızın üstüne bu kadarda gitmeyin lütfen..
Unutmayalım ki hepimiz imla hatası ya da hata yapabiliriz..
iyi forumlar..
Kimsenin üstüne gitmek gibi bir niyetim yok. Sadece grafiker olarak daha dikkatli olunmalıdır dedim çünkü yapılan tasarımlar ürünlere dönüşecek ve tüketilecektir. Sonuç itibariyle yapılan yazım yanlış yanlışları yüzünden dil biraz daha bozulacak. Bunun olmasını kimsenin bilinçli olarak isteyeceğini düşünmüyorum.
Konunun dağılmaması ve tartışma yeri hali gelmemesi adına başka birşey demek istemiyorum.
(Olayı çok basite indirgedim, umarım yanlış anlaşılmam.)
Tekrar saygılar .
İkimiz de aynı durumu savunuyoruz, zaten mesajlara baktığımda en elle tutulur ve kabul edilebilir ikazı olan mesajlardan biri sizin mesajınız.
Ben alaycılıktan, küçük düşürücü tavır ve mesajlardan üzüntü duyduğumu belirtmek istedim.
Not: Burak sen de hoşgeldin.
Hoşgeldin Burak.
arkadaşımın mizah anlayışıdır biraz kafana vururmuş gibi espiri ile yaklaşıyor konulara buda hem gülümsememe hemde durup düşünmeme sebeb oluyor uyarı lar için teşekkürerAmanın!.. :surprised:
Türkçeyi katletmeye mi geldiniz?..
Keşke hoşgelseydiniz.. :crying:
Konunun buralara gelmesine sebep olan kişi olarak; her zaman altını çizmeye çalıştığım ve forum kurallarında da belirtilmiş olan konu şudur.
Forumlar chat'leşme, yani anlık mesajlaşma yeri olmadığından, yazdıklarımıza dikkat etmememiz için geçerli hiç bir sebep yok..
Aceleyle mesaj yazdım mazereti geçerli değildir.. Bir konuya anında cevap vermek zorunda değiliz.. İyice düşünüp, tartıp; arkasında duramayacağımız türden mesajları yazmamalıyız.. Çünkü o yazdıklarımız, muhtemelen biz siteden ayrılmış/atılmış olsak bile o yazdığımız yerde kalıyor olacak.. Geleceğe yazıyoruz unutmayalım..
Bu konuda itirazım, yazıda hiç noktalama olmadığı, büyük/küçük harflere dikkat edilmediği hususudur.
Her yazılanı okumaya çalışan biri olarak, "Lütfen anlayabileceğim, yanlış değerlendirmeyeceğim şekilde yazılsın" istiyorum.. Yazanın ne demek istediğini çözmeye uğraşmak yerine, konunun özüyle ilgilenelim istiyorum..
Boş zamanlarında bir şeyler okuyor olmak yerine, okumak için boş zaman yaratan arkadaşlarımız, ne demeye çalıtığımı anlıyorlardır eminim..
Konunun buralara gelmesine sebep olan kişi olarak; her zaman altını çizmeye çalıştığım ve forum kurallarında da belirtilmiş olan konu şudur.
Forumlar chat'leşme, yani anlık mesajlaşma yeri olmadığından, yazdıklarımıza dikkat etmememiz için geçerli hiç bir sebep yok..
Aceleyle mesaj yazdım mazereti geçerli değildir.. Bir konuya anında cevap vermek zorunda değiliz.. İyice düşünüp, tartıp; arkasında duramayacağımız türden mesajları yazmamalıyız.. Çünkü o yazdıklarımız, muhtemelen biz siteden ayrılmış/atılmış olsak bile o yazdığımız yerde kalıyor olacak.. Geleceğe yazıyoruz unutmayalım..
Bu konuda itirazım, yazıda hiç noktalama olmadığı, büyük/küçük harflere dikkat edilmediği hususudur.
Her yazılanı okumaya çalışan biri olarak, "Lütfen anlayabileceğim, yanlış değerlendirmeyeceğim şekilde yazılsın" istiyorum.. Yazanın ne demek istediğini çözmeye uğraşmak yerine, konunun özüyle ilgilenelim istiyorum..
Boş zamanlarında bir şeyler okuyor olmak yerine, okumak için boş zaman yaratan arkadaşlarımız, ne demeye çalıtığımı anlıyorlardır eminim..