Konunun buralara gelmesine sebep olan kişi olarak; her zaman altını çizmeye çalıştığım ve forum kurallarında da belirtilmiş olan konu şudur.
Forumlar chat'leşme, yani anlık mesajlaşma yeri olmadığından, yazdıklarımıza dikkat etmememiz için geçerli hiç bir sebep yok..
Aceleyle mesaj yazdım mazereti geçerli değildir.. Bir konuya anında cevap vermek zorunda değiliz.. İyice düşünüp, tartıp; arkasında duramayacağımız türden mesajları yazmamalıyız.. Çünkü o yazdıklarımız, muhtemelen biz siteden ayrılmış/atılmış olsak bile o yazdığımız yerde kalıyor olacak.. Geleceğe yazıyoruz unutmayalım..
Bu konuda itirazım, yazıda hiç noktalama olmadığı, büyük/küçük harflere dikkat edilmediği hususudur.
Her yazılanı okumaya çalışan biri olarak, "Lütfen anlayabileceğim, yanlış değerlendirmeyeceğim şekilde yazılsın" istiyorum.. Yazanın ne demek istediğini çözmeye uğraşmak yerine, konunun özüyle ilgilenelim istiyorum..
Boş zamanlarında bir şeyler okuyor olmak yerine, okumak için boş zaman yaratan arkadaşlarımız, ne demeye çalıtığımı anlıyorlardır eminim..