Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Herkese merhaba :)

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com
Konunun hiçbir yere varmayacağı aşikar. :)

N.design arkadaşım tekrar hoşgeldin, sen bu yazılanları unut gitsin, hatta yönetime rica edelim tüm hoşgeldin dışı mesajları silsinler. :)
sanırım mesajların silinmesine gerek yok çok ta abartacak derecede kötü bir mesaj şuana kadar almadım almamda inş
tekrar hoşbulduk...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Konunun buralara gelmesine sebep olan kişi olarak; her zaman altını çizmeye çalıştığım ve forum kurallarında da belirtilmiş olan konu şudur.

Forumlar chat'leşme, yani anlık mesajlaşma yeri olmadığından, yazdıklarımıza dikkat etmememiz için geçerli hiç bir sebep yok..

Aceleyle mesaj yazdım mazereti geçerli değildir.. Bir konuya anında cevap vermek zorunda değiliz.. İyice düşünüp, tartıp; arkasında duramayacağımız türden mesajları yazmamalıyız.. Çünkü o yazdıklarımız, muhtemelen biz siteden ayrılmış/atılmış olsak bile o yazdığımız yerde kalıyor olacak.. Geleceğe yazıyoruz unutmayalım..

Bu konuda itirazım, yazıda hiç noktalama olmadığı, büyük/küçük harflere dikkat edilmediği hususudur.

Her yazılanı okumaya çalışan biri olarak, "Lütfen anlayabileceğim, yanlış değerlendirmeyeceğim şekilde yazılsın" istiyorum.. Yazanın ne demek istediğini çözmeye uğraşmak yerine, konunun özüyle ilgilenelim istiyorum..

Boş zamanlarında bir şeyler okuyor olmak yerine, okumak için boş zaman yaratan arkadaşlarımız, ne demeye çalıtığımı anlıyorlardır eminim.. :)

Ayrıca mesajlarımızı göndermeden önce "Önizleme" yaparak hatalarımızı da görebilir ve kimse fark etmeden düzeltebiliriz.

hoşbulduk teşekkürler

hoşbulduk teşekkürler

biraz gerginlik olmuş bazı yanlış anlaşılmalar sözkonusu o harfi şuan klevye mden çıkarıyorum nasıl tutukluk yapar anlamıyorum uzun lafın kısası yüksek gerilim hattına sebeb olan

arkadaşımın mizah anlayışıdır biraz kafana vururmuş gibi espiri ile yaklaşıyor konulara buda hem gülümsememe hemde durup düşünmeme sebeb oluyor uyarı lar için teşekkürer

hoşgeldin diyen herkese tekrar teşekkürler

bu mesajına da katılıyorum fakat chat yapsaydık heralde slm, nbr, tşk, yoq, u gibi bir sürü abuk sabuk şeyler yazardık burda makalede yazmıyoruz bizden bütün noktalama işaretlerine uyamamızı bekleme siz bunu başarabiliyorsanız ne mutlu size lütfen(kitap okumakla sokakta konuş mayı karıştırmayalım)

iyi forumlar

Kötü bir niyet ile mesaj yazmadığınız açıkça görülüyor fakat...

Elbette herkes imla işaretlerini çok iyi biliyor ve yerinde kullanıyor diyemeyiz. Fakat güzel ve doğru olanı takdir etmek yerine "kitap okumakla sokakta konuş mayı karıştırmayalım" cümlenizi tasvip etmediğimi de belirtmek isterim.

Parantez içindeki cümlenize cevaben; sokakta konuşma ile forumda mesaj yazmayı lütfen bir birine karıştırmayalım.

İyi forumlar.

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
N.design bu sitede unutmayacağım kişilerden biri olacaksın :), emin olabilirsin :).

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Sende biraz aceleyle yazdın sanırım, çünkü bakıyorum da birkaç kelime hatası göze çarpıyor..

Anlatmak istediğim, sadece buydu. :)

İkaz edebiliriz tabii ama bence alay etmek doğru değil..
Tabii bu benim düşüncem siz yine dilediğiniz gibi okur ve tepki gösterebilirsiniz.
Peki..

Serçenin, gagasında taşıyabildiği kadar su ile, ormanındaki yangına müdahalesi olarak düşününüz efendim. Elbette sizin de, benim de göremediğim bir sürü hatalarım vardır..

Bkz. "Adım Hıdır, elimden gelen budur" :)

Ayrıca mesajlarımızı göndermeden önce "Önizleme" yaparak hatalarımızı da görebilir ve kimse fark etmeden düzeltebiliriz.
...

Evet.. Elbette, ne kadar dikkat etsek de bazen hatalı gönderdiğimiz mesajlar olabiliyor. Ama iyi ki düzeltme şansımız var. :)

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com
Fakat güzel ve doğru olanı takdir etmek yerine "kitap okumakla sokakta konuş mayı karıştırmayalım" cümlenizi tasvip etmediğimi de belirtmek isterim.

Parantez içindeki cümlenize cevaben; sokakta konuşma ile forumda mesaj yazmayı lütfen bir birine karıştırmayalım.

İyi forumlar.
masajınızı çok dikkatle okudum yanlız mesajımın da yanlış anlaşıldığını düşünüyorum ayrıca verdiğiniz cavap ta çok enteresan bu konu yu tartışacak değilim bir kere kafadan 30 lu yaşlardasınız büyüğümsünüz anlayışla karşılıyorum ve daha da dikkatli olacağıma emin olabilirsiniz

şunuda unutmadan hoşbulduk diyorum sizede :|

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hoşgeldiniz iyi forumlar.