Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

herşey 5 tl

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Photoshop Deneme Çalışmalarımdan bazıları,

Yorumlarınızı bekliyorum hatalarımı söyleyin lütfen :((

cagriicten.jpg

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışma Güzel Ama Baskıda Böyle Güzel Çıkmaz...

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
digital baskı olucak ama, yine mi çıkmaz, CMYK ayarlarını tam yaparsak olmaz mı

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Mesela 1cantimetre karede kaç renk var ona göre anlatabildimmi

bu arada +1

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Siz DPI pixel başına düşen kare sayısından bassediyosunuz sanırım, corelde 200 DPI, Photoshopta 72 DPI olarak ayarlıyorum yeterli oluyo zaten

akberrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
arka fon çok koyu olmuş bence onu değişmelisin

tubayavuz

🌱Yeni Üye🌱
arka fon kötü bir renk olmuş daha cıvıl cıvıl dikkat cekici bir renk olabilir calışmayı biraz daha renklendirmelisiniz bence

turgut1993

🏅Acemi Tasarımcı🏅
baskıda bu şekil çıkmaz özellik le kesimleri kalıtesi düşük baskıda pek güzell olmz

Grafixit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eleştiri Konusunda biraz acımasız olucam şimdiden özür dilerim. Öncelikle ben sadelikten yana olduğum için bu çalışma pek hoşuma gitmedi Neden;
1- çimento işi yapan inşaat firmalarının el ilanlarına benzemiş. Arka plan patterni ve renk bi giyim firmasına hiç gitmemiş.
2- Koyu renkler kullanmak yerine biraz daha iç açıcı yapabilrdin çalışmayı
3- asıl vurgulanmak istenen konu çok gerilerde kalmış insanda kafa karışıklığından başka bi izlenim yaratmıyor.
Kusura bakmayın ama eleştiri her zaman olumlu yönde olmaz bu açıklar kapanırsa bence daha hoş çalışmalar ortaya çıkabilir. İyi forumlar

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eleştiri Konusunda biraz acımasız olucam şimdiden özür dilerim. Öncelikle ben sadelikten yana olduğum için bu çalışma pek hoşuma gitmedi Neden;
1- çimento işi yapan inşaat firmalarının el ilanlarına benzemiş. Arka plan patterni ve renk bi giyim firmasına hiç gitmemiş.
2- Koyu renkler kullanmak yerine biraz daha iç açıcı yapabilrdin çalışmayı
3- asıl vurgulanmak istenen konu çok gerilerde kalmış insanda kafa karışıklığından başka bi izlenim yaratmıyor.
Kusura bakmayın ama eleştiri her zaman olumlu yönde olmaz bu açıklar kapanırsa bence daha hoş çalışmalar ortaya çıkabilir. İyi forumlar

yoo bence elestırınız hıcte acımasız degıl, sız gerçeklerı söylersenız bızde hatalarımızı düzeltırız aynı sekılde yerı gelıyo bızde fıkrımızı sunuyoruz forumdakı arkadasların çalısmalarına, bazen en profesyonel ınsanların bıle hatalrı olablıyo kımbılır Emrah Yücelınde belkı hala hata yaptıgı yerler vardır :) ılgılendıgınız ıçın tesekkur ederım

EmreAYD1N

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tasarıma dikkat etmeden söylenebilecek şeyleri yazmak istedim.

Gölgeler neden ayagın altından geliyor bitişik bir şekilde verilmesi gerekiyor bence. Açı yalnış. Solda birinci bayanın decubesi biraz sırıtmış. Üst yazıda bir derinlik hissi olmalı. Umarım acımasız olmamışımdır.

Teşekkürler İyi Çalışmalar..

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tasarıma dikkat etmeden söylenebilecek şeyleri yazmak istedim.

Gölgeler neden ayagın altından geliyor bitişik bir şekilde verilmesi gerekiyor bence. Açı yalnış. Solda birinci bayanın decubesi biraz sırıtmış. Üst yazıda bir derinlik hissi olmalı. Umarım acımasız olmamışımdır.

Teşekkürler İyi Çalışmalar..

Gerçekler her zaman acıdır :)