Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herşeyi Bilen Kadınmış Bardak (hediye ediyor bilemezse)
burda ben domates düşündüm 20 soruda bildi Ben im içimdeki gözümden mi okunuyo ne? kimseninkini bilemiyo benimkini biliyo sadece herhalde...uke: Hiç değilse göze hitap eden bi siteymiş
Çok emek harcanmış gerçekten yada insanlar hep aynı şeyleri soruyorlar , 4 te 4 bildi bravo emeği geçenleri tebrik etmek lazım, tabiki bizlerle paylaşanada teşekkür etmek lazım
saat kaç olmuş (saat 01:06) bu saatte tabi bilemez, bu kadınında uykuya ihtiyacı var, kendini toplaması gerek, yarın dene bak nasıl biliyor herşeyi... :>
Başarısız bir 20Q.net Inc. çakması çalışma. Soru sorma ve aldığı cevapları yorumlama algoritmaları çok gevşek, 20 tane soru soruyorsa bunun 2-3 tanesini değerlendirebiliyor.
Hele şenay gürlerin triplerine çok uyuz oldum, kadın her kelimede kukla gibi kıpır kıpır oynuyor yerinde duramıyor bi türlü.
Başarısız bir 20Q.net Inc. çakması çalışma. Soru sorma ve aldığı cevapları yorumlama algoritmaları çok gevşek, 20 tane soru soruyorsa bunun 2-3 tanesini değerlendirebiliyor.
Hele şenay gürlerin triplerine çok uyuz oldum, kadın her kelimede kukla gibi kıpır kıpır oynuyor yerinde duramıyor bi türlü.