Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hidromobil Afiş

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hidromobil Projesi İçin Yapmış Olduğum Bir Afiş.... Kabul Gördü =)

hidromobilds0.jpg

Benzer konular

baris_43

🏅Acemi Tasarımcı🏅
vallahi çok hoşuma gitti hele o araç lap diye oturmuş ama bişey sorucam o A.İ.B.Ü logosu özelliklemi yamuk duruyor özellikle yaptıysan bence biraz göze batıyo ama helal olsun eline sağlık.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
HIDROMOBIL yazılmış ilk önce bu gözüme çarptı güzel bir afiş ancak tipografinin bazı kuralları ihlal edilmiş olarak karmaşa uyandırdı bende...

Genel olarak güzel ancak yukarıdaki dediğim hususlar dikkate alınmalı bence...

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
görünüş olarak güzel bi çalışma çok karışık olmuş bunun nedenide yazıların çokluğu, tam bi çorba olmuş ama kabul edildiyse sorun yok demektir...

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
araba görseli harikada yazı özelliklede iletişim bilgileri okadar büyükki boğmuş işi. biraz daha estetiğe dikkat edersek daha güzel bir iş çıkacak.iyi çalışmalar.

ahmetsxfile

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
En alttaki iletişim bölümü, aşırı karmaşık olmuş. Görsele ve renklere pek lafım yok, fakat o iletişim bölümü eminim seninde içine sinmemiştir.... Adamın okuyası gelmiyor :S

mehmet355

🌱Yeni Üye🌱
bence karma karaşık bir afiş.
ya görselliği feda edecektin ya yazıları sen ikisini de tercih etmemişsin. f1 otomobil hoş zaten afişi o kurtarıyor, neden daha belirgin olmadı ? ben beğenmedim açıkçası.

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
eline sağlıktaaaaaaa kardeşim o arabanın üzerini yazı ile kapatmasaydın dah çok göze batardı çok güzel resimm ellerine sağlık

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
Burda çalışmayı yapan arkadaştan çok o kadar bilgiyi veren işverene ya da editöre de bişeyler söylemek lazım... Firma sahibi işi ben yaptırıyorum, parasını da ben veriyorum diye ne kadar yazı varsa gerekli gereksiz yazılmasını istiyo. Aslında şunu bilmeliler ki ne kadar yazı olursa karmaşıklık o kadar çok olur ve anımsama zor olur... Burdaki çalışmada yukarda yazdıklarımı görüyorum. En alttaki iletişim bilgileri daha düzenli yapılabilirdi... Tipografi kullanımına daha çok dikkat etmelisin

grafikci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
afisin genelinde bi karmasiklik söz konusu bahtinur arkadasima katiliyorum araba görseli hakkaten güzel ama yazilar cok bogmus en azindan afiste bi rahatlik saglanmasi için ordaki yazilar küçük kullanilabilirdi afisin alt kismi biraz daha düzenli olabilirdi sanki basarilar...

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar Yorumlar İçin Teşekkürler Yazlıar Benimde Canımı Sıkıtı Haklısınız Ama Onları Yazmam Gerekiyordu Böle Bir Çalışma Çıktı Ortaya...

vallahi çok hoşuma gitti hele o araç lap diye oturmuş ama bişey sorucam o A.İ.B.Ü logosu özelliklemi yamuk duruyor özellikle yaptıysan bence biraz göze batıyo ama helal olsun eline sağlık.

Evet Logoyu Özellikle Yamuk yaptım.. Yorum İçin Teşekkürler...

0510

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
afiş bencede
karmaşık