Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

HighRide

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
7 saat pc başında oturmanın sonucu... (Aslında bo konuyu geçen gün açmıştım ama forumdaki bi sorundan dolayı, o sorun halledilirken benim konuda arada kaynamış.Tekrar açtım...)

crazycountryzi0lc8.jpg

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Bütünde bakıldığında cuk oturmuş gibi gözükmesine rağmen, aşırı öge kullanılması nedeniyle görüntü kirliliği oluşmuş, algıda zorluk var. Ama ambiansını güzel bulduğumu söyleyebilirim. Renk kullanımın başarılı, yeşil-turuncu varyasyonunu siyahla çok güzel bütünleştirmişsin. Ha bu arada simetriyi bir denge sistemi olarak seçmekten yavaş yavaş vazgeç, yada alışkanlık haline getirmemeye çalış. (sağda ve solda yer alan turuncu ziller)

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
yorum için çok teşekkürler hocam.Şimdiye kadar aldığım en iyi yorum olduğunu itiraf etmeliyim.Profesyonel tasarımcılar genelde sadelikten yanadır, sizinde imzanızda belirttiğiniz gibi "grafik ayrıntılardan arındırma sanatıdır" ama sanırım benim tarzım böyle karışıl ve ucuk şeyler yapmak. ünüversitedeykende hocalarım simetriye fazla yanaşma diyorlardı. ama neden bilmiyorum bana simetri bazen çok çekici geliyor. bunu yenemiyorum. aşırı öge kullandığımın farkındayım, sanırım kendimi fazla kaptırmışım :D benimde bu çalışmamda en beğendimğim olay dediğiniz gibi renk uyumu.bundan 1 yıl öncesine kadar renk konusunda ciddi sorunlarım vardı.artık kendimde görüyorumki bu sorunumu çözmeye başladım.yavaş yavaş belirtiğiniz diğer sorunlarımıda çözüme kavuşturacağıma inanıyorum. ama sanmıyorum ki uçuk çalışmalar yapmaktan vazgeçeyim :D diğer yayınlıyacağım çalışmalarımada bilhassa sizin yorumlarınızı bekliyor olacağım. tekrar teşekkürler...

izgemm

🌱Yeni Üye🌱
Genelde başarılı bir çalışma. Renkleri beğendim uyumu güzel yakalamışsın. Çok dağınık kısım gövdedeki ve koldaki kopardığın parçalar, onlar yerli yerinde kalsaydı inan daha estetik dururdu gözü yoruyor, onun dışında kompozisyon güzel, yalnız yazı kısmı eksik ya da isteyerek yazmamışsın sanırım. Eline sağlık

0510

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hoş ve ilginç

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
vallahi ne diyeyim. 7 saatlik zaman dilimine yazık olmuş. çok karışık bir tasarım. çalışmalarındavbaşarılar.

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sanırım karışık olması 7 saatlik zamana değmez demek istedin. Az zamanda mümkün olduğu kadar sade birşey yapmak mı doğru oluyor? Doğru mu anladım?

pebblle

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence çok güzel olmuş eline sağlık ;)

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
Tebrikler. Elinize saglik. Cahit hocama objeler ile ilgili katilmiyorum. Dikkat cok kolay bir sekilde adama gidebiliyor ve yeterli sure orada kalabiliyor. Fakat davuldaki simetri konusunda hakli bence

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bikaç aydır şunu düşünüyorum. Simetri insanları neden rahatsız ediyor? Etrafıma bakınca, gezegenimize bakınca hatta ve hatta evrene bakınca her şey bir simetri. Herbir canlı her bir obje kendi içinde bir simetri.Simetri kadar doğal bir şey yok.Sizde bir dikkat edin. Neredeyse herşey bir simetri. Bu yüzden yanlış nerde hala anlamıyorum. Simetri evrenin yaratılışında var. Şunu farkettimki bu yüzden simetriyi seviyorum. Sizlerinde bu konudaki görüşlerinizi almak isterim ama. Simetriye neden karşısınız? Onda sizi rahatsız eden şey ne? Teşekkürler.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence karmaşık değil birçok öğenin kullanılması genç ve canlı bi hava katmış coşkuyu fazlasıyla hissettiriyo

emeğine sağlık arkadaş
7 saate değmiş:)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ne kadar karmaşık olsada Countrynin odasında baskıyı gördükten sonra gerçekten uğraştığını, genellemenin dışına çıkıpta kendi simetrisini şaşırttığı işlerinden biri..Günün birinde istediğin yerde olabileceğini biliyorum dostum..Başarılarının devamını diliyorum..Askerden sonra beraberiz inşallah..

cagrinho

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmuş, çalışmalarınızın devamını dilerim