Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Normalde A3 boyutunda burada küçük olduğu için öyle görünüyo olabilir birde inserte koymamı istedikleri ürünler normalden çoktu anca en düzenli bu şekil çıktı yorumun için teşekkürler. ayrıca gri kullanmadım çalışmada :smile: üstteki yazıya diyorsan çalışmanın adını belirmek için koydum onu
Kapaktaki davulcu abimiz avazı çıktığı kadar bağırıyor ama ağzından çıkanlar bulut bulut olmayacaktı, o aklından geçenleri vermek için kullanılmaz mı karikatürlerde, hatta ben ilk bakışta ağzından duman çıkıyor sandım. O yeşil rengin tonu da çok soluk görünüyor, çiçek de kendi içinde güzel ama orda iyi mi emin olamadım. Bir de her fiyatın altında marketin adının geçmesi sayfayı iyice kalabalık gösteriyor gibi geldi bana.
Kapaktaki davulcu abimiz avazı çıktığı kadar bağırıyor ama ağzından çıkanlar bulut bulut olmayacaktı, o aklından geçenleri vermek için kullanılmaz mı karikatürlerde, hatta ben ilk bakışta ağzından duman çıkıyor sandım. O yeşil rengin tonu da çok soluk görünüyor, çiçek de kendi içinde güzel ama orda iyi mi emin olamadım. Bir de her fiyatın altında marketin adının geçmesi sayfayı iyice kalabalık gösteriyor gibi geldi bana.
resme dikkatlice bak baloncuklar ağızdan çıkıyor biraz karikatür bilgin olsaydı bu şekilde yazmazdın baloncuklar kafadan yukarı doğru giderse düşünce olurdu değil mi.