Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hisar Market İnsert Tasarımı

ROLLSS

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.lokalmedya.com
Arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum...
Ürünlerin % 85 i bana aittir kendi çekimlerimdir.
herkese iyi çalışmalar.

hisar_on_arka.jpg

hisar_ic.jpg

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok karışık duruyor.Ürün fotoğraflarını daha düzenli yerleştirmelisiniz.Ayrıca gri ve fıstık yeşili uyumsuz durmuş bence.emeğinize sağlık.

ROLLSS

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.lokalmedya.com
Çok karışık duruyor.Ürün fotoğraflarını daha düzenli yerleştirmelisiniz.Ayrıca gri ve fıstık yeşili uyumsuz durmuş bence.emeğinize sağlık.

Normalde A3 boyutunda burada küçük olduğu için öyle görünüyo olabilir birde inserte koymamı istedikleri ürünler normalden çoktu anca en düzenli bu şekil çıktı yorumun için teşekkürler. ayrıca gri kullanmadım çalışmada :smile: üstteki yazıya diyorsan çalışmanın adını belirmek için koydum onu

minerva00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hortkulukavcisi.com
Kapaktaki davulcu abimiz avazı çıktığı kadar bağırıyor ama ağzından çıkanlar bulut bulut olmayacaktı, o aklından geçenleri vermek için kullanılmaz mı karikatürlerde, hatta ben ilk bakışta ağzından duman çıkıyor sandım. :D O yeşil rengin tonu da çok soluk görünüyor, çiçek de kendi içinde güzel ama orda iyi mi emin olamadım. Bir de her fiyatın altında marketin adının geçmesi sayfayı iyice kalabalık gösteriyor gibi geldi bana.

ROLLSS

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.lokalmedya.com
Kapaktaki davulcu abimiz avazı çıktığı kadar bağırıyor ama ağzından çıkanlar bulut bulut olmayacaktı, o aklından geçenleri vermek için kullanılmaz mı karikatürlerde, hatta ben ilk bakışta ağzından duman çıkıyor sandım. :D O yeşil rengin tonu da çok soluk görünüyor, çiçek de kendi içinde güzel ama orda iyi mi emin olamadım. Bir de her fiyatın altında marketin adının geçmesi sayfayı iyice kalabalık gösteriyor gibi geldi bana.

resme dikkatlice bak baloncuklar ağızdan çıkıyor biraz karikatür bilgin olsaydı bu şekilde yazmazdın baloncuklar kafadan yukarı doğru giderse düşünce olurdu değil mi.

minerva00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hortkulukavcisi.com
Ben karikatür okumayı çok severim, demek istediğim o şekilde bağıran birinin ağzından bulut mu çıkmalı, keskin çizgilerle verilmesi gerekmiyor muydu.