Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

HJSplit ve dosya birleştirme anlatımı

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Birleştirme İşlemi
1- birleştirilecek seri halindeki dosyaların aynı klasörde olmasına dikkat edin.
2- Programı çalıştırın ve “Join” e tıklayın.
3- “Input File” tıklayın ve açılan pencereden birleştirilecek dosyalardan 1.sini seçin.
“Open” tıklayın.
4- Şifreli bir dosyaysa muhtemelen şifreyi soracaktır. Şifreyi girin.
5- Otomatikman “Output File” penceresi açılacaktır, istediğiniz konumu belirleyin
ve istediğiniz dosya adını yazın.
6- “Start” tıklayın, dosyalarınız birleştirilecektir
1) Zipten yada rar’ları açtınız ve aynı klasöre koydunuz. Karşınıza gelen parçalar farz edelim bu şekilde

2) Programı indirdikten sonra çalıştırın karşınıza aşağıdaki menu çıkacak​
3) Yukarıdakli menüden Join’e basın karşınıza aşağıdaki gibi menu çıkacak

4) Burda yapılacak işlemler (1) numara yazan yere (Input File) basarak en başta (Şekil-1)’de belirttiğimiz dosyaların olduğu klasörü gösteriyoruz.Program otomatik olarak 1 numarılı olanı görür zaten (Görmez ise 001 numaralı olanı yani 1. yi işaretliyoruz.). Bundan sonra yapılacak işlem Start tuşuna basmak. Böylece filminiz birleşmeye başlayacak​

Alıntıdır.

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
teşekkürler Gökhan zamanında çok zorlanmıştım bu programı kullanmayı öğrenene kadar. İleride tekrar karşıma çıkarsa sayende bu defa zorlanmayacağım...

Rx_Lose_xR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Görevini hemen hemen tüm arşivleme programları yapsada basitliğiyle video paylaşımlarında en çok kullanılan bir program. Teşekkürler paylaştığın için.

kalavana

🌱Yeni Üye🌱
Selam gökhan, bilgidayarıma indirdiğim dosyaları tanıyamadığım için, herbirisinin sonura ".rar" yazarak hepsini rar dosyasına çevirdim. daha sonradan bu dosyaların "Hjsplit" dosyaları olduklarını öğrendim. şimdi bu dosyaları nasıl eski haline dönderebilirim ya da nasıl birleştirebilirim yardım edersen sevinirim. ilgin için şimdiden teşekkürler...