İzlesene.com : Video - mühendis dominosu
g.ecglr Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 28 Eki 2008 Mesajlar 5,633 Tepkime puanı 124 Yaş 38 12 Mar 2009 #1 İzlesene.com : Video - mühendis dominosu
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,654 Tepkime puanı 111 12 Mar 2009 #2 izlerken beni nedense çok sıktı. Honda deyince keyif almayı planlıyordum. Ama mantıksal yaklaşım ve anlatım güzel. Paylaşım için teşekkürler
izlerken beni nedense çok sıktı. Honda deyince keyif almayı planlıyordum. Ama mantıksal yaklaşım ve anlatım güzel. Paylaşım için teşekkürler
g.ecglr Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 28 Eki 2008 Mesajlar 5,633 Tepkime puanı 124 Yaş 38 12 Mar 2009 #3 Ewet aslında izlerken bende sıkıldığımı hissettim.Bir kaç yıl evvel bizdede yayınlanmıştı bu reklam ama kısaltmışlardı.İlginç ve değişik olduğu için yükledim.Aman zaten mühendislerin yaptığı dominodan başka ne beklenirki? En fazla sıkılırsın
Ewet aslında izlerken bende sıkıldığımı hissettim.Bir kaç yıl evvel bizdede yayınlanmıştı bu reklam ama kısaltmışlardı.İlginç ve değişik olduğu için yükledim.Aman zaten mühendislerin yaptığı dominodan başka ne beklenirki? En fazla sıkılırsın