Arkadaşlar bu makineyi aranızda kullanan varmı.hem iç hem dış mekan baskı yapılabiliyormuş.dış mekanda laminasyonsuz 3 laminasyonlu 5 yıla kadar baskılar dayanıyormuş,kullandığı latex boya özelliği sayesinde kokuda,kafa tıkanmalarıda yokmuş kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini aktarabilirlermi.
merhaba ben bu makineyi 15 gündür test ediyorum. Ayni makineyi almayi düsünüyorum. Makine gercekten cok güzel baski cikisi veriyor.Baski cikisi ekranda gördügüm gibi desem yeridir. Baskiyi ortalama 115 derecede yapiyor.
Baski biter bitmez laminasyonlu veya laminasyonsuz müsteriye teslim edilebilir.
Harcadigi elektrik konusunda pek bir bilgiye sahip olamadim. Bende hala denemesini yapiyorum ortalama 150m2 baski yaptim. Kokusu hic yok.
Isikli reklam uygulamarinda folyede renkler biraz solgun duruyor gibi geldi.
Baski kafalari cok uygun fiyata degistirilebiliyor. Makineyi isin bittiginde kapat git. Kafalarin kurumasi gibi bir derdi yok günlük bakim derdi yok.
Ben suanda iki makine arasinda kararsiz kaldim. Kokusu olmadigi icin HP L25500 tercih sebebimdi ama bana yeni bir fiyat teklifi geldi Roland VS 640 Metalik, Beyaz baski yapiyormus. Bas kes özelligi var. Roland almayida düsünmüyor degilim. Roland fiyat ve cok yönlü kullanimi özelligi acisindan daha cazip görünüyor.