Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

html girişe intro

themaniacrap

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba;
html de yaptığım sayfaya flash da bir intro eklemek istiyorum gerekli kodları bilen / verebilecek olan varsa çok sevinrim...
Şimdiden çok teşekkür ederim... :)

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
dostum bunun kodla alakası yok ki baya sayfaya image koyarmış gibi ekleyeceksin dreamweaver'dan bu işlemi yapmak için koda gerek yok.

peki kardeş yönlendirmeyi nasıl saglıycaz flash bitince nasıl anasayfaya geçecek kendiliğinden.intronun içinde hiç buton olmuycak flash oynayıp bitcek anasayfaya geçecek otomatik?nasıl olur bu?:sweating:

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Eğer intronun tamamlanma süresini biliyorsanız, misal intro 30 sn. sürüecek 31.sn de kullanıcı ana sayfaya yönlenecek ise;

HTML de <head></head> arasına şu kodu ekleyin:

HTML:
<meta http-equiv="r-e-f-r-e-s-h" content="31;URL=anasayfa.php" />

Not: "r-e-f-r-e-s-h" kelimesindeki çizgileri çıkarın. Forumda yasaklı olduğu için böyle yazdım.

Unicorn Design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.unicorndesignstudio.com
yaa abi flash animasyon yapıpta bunu bilememen anormal gerçekten :)
neyse cevap verelim flash dosyanı aç (tabi .flas dosyasından bahsediyorum .swf varsa sadece elinde yapacağın bişey yok) animasyonun en son karesine gel ve timeline'da son karenin herhangi bir layer'ına tıkla ve seç ardından F6 tuşuna bas. Orada bir nokta belirecek.
Noktanın üstüne sağ tıkla ve menüden action script'i seç
Önüne gelen pencereden go to komutunu bu ve ekle ve flash bittikten sonra hangi sayfanın açılmasını istediğini ayarla.
İşlem bu kadar sonra tekrar swf'sini al ve sitene koy.

themaniacrap

🌱Yeni Üye🌱
Çook teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.... İnsan herşeyi zamanla öğreniyor ''Unicorn Design'' animasyon dediğime bakma basit birşeydi... Yine de çok sağol...

guraykurtoglu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yaptığın flash varsa gönder kodu yazıp göndereyim en güzel yolu bu