Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Html Mail Gönderimi ?

bartinli_cakabo

🌟Usta Tasarımcı🌟
hocam sana basit bir yöntem söyliyeyimmi bu yöntemi uzun yıllardır kullanıyorum...

elinde olan bir veya onlarca resmi (çalışmanı) ms word'te aç istiyorsan boyutlarıyla oyna (yani mail'de ne kadar büyük çıkmasını istiyorsun ) daha sonra dosya, gönder, posta alıcısına gerisini de sen yaparsın artık kime konu falan işte....

Bu arada bilgisayarında outlook kurulu ve mail hesabının yüklü olması gerekiyor...

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
bu bahsetmiş olduğun yöntemle bir world belgesi yollamiş olmuyormuyuz ? benim yapmak istediğimde hiçbir şekilde bir eklenti olmayacak..

bartinli_cakabo

🌟Usta Tasarımcı🌟
hayır word dosyası olmuyor...
bana bir tane word dosyası gönder sana onu mailine göndereyim...

veliaht41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhabalar

sizin tam olarak istediğiniz sanırım herkese gelen toplu mailler ile ilgili şimdi öncelikle yapmanız gereken dw programını açmak daha sonra orada bir html sayfası açın istediğiniz resmi webde bir alana yüklemeniz gerekiyor daha sonra dw da map diye bir seneçecek var webde yüklediğiniz resmi gelin html sayfasına atın ve nereye yüklediyseniz oranın yolunu verin link kısımına daha sonra map olayına girelim.şimdi map ile yönlendirmek istediğiniz alanı belirtiyorsunuz ve kutu içine alıp link yazan kısıma yönleneceği adresi yazıyorsunzu ve yan tarafdan _blank seçiyoruz ki başka sayfa açılsın adamın outlook yada exp. sayfası zınk diye kapanmasın.bunları yaptıkdan sonra html olarak kayıt ediyoruz bir isim veriyoruz. daha sonra mail gönderme programlarında html sayfası yükle diye bir seçenek var oradan yüklüyoruz ve işlem tamam.şimdiden kolay gelsin üstad.selamlar saygılar...

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
bunu özel bir programlami gönderiyoruz ? outlook'da html sayfasi yükle vs. gibi bişey yokda..

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
bunu özel bir programlami gönderiyoruz ? outlook'da html sayfasi yükle vs. gibi bişey yokda..

Peki sen hiç Gökhan TEKİN in söylediği PUBISHER e baktın mı?

İnan çok kolay. :) Bence bir kurcala.

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
Peki sen hiç Gökhan TEKİN in söylediği PUBISHER e baktın mı?

İnan çok kolay. :) Bence bir kurcala.

kurcalamadim çünkü, Gökhan bey bikaç gün sonra anlatımlı olarak hazırlanacaktir demişti.. bende beklemeye koyuldum, hala bekliyorum :) aslinda akşam evde kurcalasam iyi olacak sanirim :D

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
kurcalamadim çünkü, Gökhan bey bikaç gün sonra anlatımlı olarak hazırlanacaktir demişti.. bende beklemeye koyuldum, hala bekliyorum :) aslinda akşam evde kurcalasam iyi olacak sanirim :D
Kesinlikle. Çünkü kolay olduğunu göreceksin. Hatta program içersinde MS.Office tarafından hazırlanmış temalar bile mevcut.

burakosar

🌟Usta Tasarımcı🌟
olay cözüldümü şimdi tirEdsOuL kardeşim eğer cözüldüyse çok sevindim senn adına büyük bir azmin güsel bir meyvesi olmuştur eminim :D:D:D

ethic

🌱Yeni Üye🌱
arkadasım yapacağın tek şey dw hazırladığın dosyada sağ tıklayıp edit dediğin zaman word de açacaktır. word de açıldıktan sonra ctrl+c yap sonrada git outlook a paste yap olsun bitsin .Böyle programlarmış hiç uğraşmaya gerek bile yok. Hadi kolay gelsin :)