çok gzl çalışmalar tebrik ederim başka çalışmalar da görmek isteriz kolay gelsin
F fairylike 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 7 Şub 2008 Mesajlar 852 Tepkime puanı 35 Yaş 43 Web sitesi www.facebook.com 20 Haz 2008 #21 çok gzl çalışmalar tebrik ederim başka çalışmalar da görmek isteriz kolay gelsin
splendors 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Şub 2008 Mesajlar 319 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.gorkemsezer.com 20 Haz 2008 #22 fairylike' Alıntı: çok gzl çalışmalar tebrik ederim başka çalışmalar da görmek isteriz kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim senin çalışmaların da güzel takip ediyorum yakın zamanda bir kaç tane daha eklicem.
fairylike' Alıntı: çok gzl çalışmalar tebrik ederim başka çalışmalar da görmek isteriz kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim senin çalışmaların da güzel takip ediyorum yakın zamanda bir kaç tane daha eklicem.
I Irmak:) 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 6 Ara 2007 Mesajlar 261 Tepkime puanı 4 Yaş 33 20 Haz 2008 #23 blueden' Alıntı: forumda farklı yazı renkleri ve büyükleri metinin tümünün bold olması yasak bilgin yok sanırım bilgilendirmek istedim Genişletmek için tıkla ... evet gerçekten yok bugün zaten bir uyarı aldım ama oraya koymuşlarsa kullanılmasındada bir sakınca yoktur diye düşündüm yanlış mı düşünüyorum
blueden' Alıntı: forumda farklı yazı renkleri ve büyükleri metinin tümünün bold olması yasak bilgin yok sanırım bilgilendirmek istedim Genişletmek için tıkla ... evet gerçekten yok bugün zaten bir uyarı aldım ama oraya koymuşlarsa kullanılmasındada bir sakınca yoktur diye düşündüm yanlış mı düşünüyorum
burakosar 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 27 May 2008 Mesajlar 286 Tepkime puanı 0 23 Haz 2008 #24 ik calısma super cok hosuma gıttı
G Guwencin ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Mar 2008 Mesajlar 185 Tepkime puanı 3 24 Haz 2008 #25 tipografi coşmuş ellerine sağlık
splendors 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Şub 2008 Mesajlar 319 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.gorkemsezer.com 24 Haz 2008 #26 burakosar' Alıntı: ik calısma super cok hosuma gıttı Genişletmek için tıkla ... Guwencin' Alıntı: tipografi coşmuş ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim.
burakosar' Alıntı: ik calısma super cok hosuma gıttı Genişletmek için tıkla ... Guwencin' Alıntı: tipografi coşmuş ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim.
Grafix_ ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 24 May 2008 Mesajlar 206 Tepkime puanı 0 25 Haz 2008 #27 Çok iLqinç we hoş bi çalışma olmuş ellerinize sağlık ...
karantina ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 11 Ocak 2008 Mesajlar 1,021 Tepkime puanı 60 Web sitesi deryademir83.blogspot.com 28 Haz 2008 #28 sade,öz ve harika bir çalışma
casabali45 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 26 Haz 2008 Mesajlar 62 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.turgutlulu.com 29 Haz 2008 #29 benim yapamayacağım garanti ya da çoookkk çalışmam lazımm...
Hande DEMİR ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 21 Eki 2007 Mesajlar 1,300 Tepkime puanı 37 Yaş 50 29 Haz 2008 #30 çok başarılı. çok tebrik ederim. :clapping: eace1:
splendors 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Şub 2008 Mesajlar 319 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.gorkemsezer.com 29 Haz 2008 #31 Grafix_' Alıntı: Çok iLqinç we hoş bi çalışma olmuş ellerinize sağlık ... Genişletmek için tıkla ... karantina' Alıntı: sade,öz ve harika bir çalışma Genişletmek için tıkla ... casabali45' Alıntı: benim yapamayacağım garanti ya da çoookkk çalışmam lazımm... Genişletmek için tıkla ... Hande DEMİR' Alıntı: çok başarılı. çok tebrik ederim. :clapping: eace1: Genişletmek için tıkla ... herkese çok teşekkür ederim
Grafix_' Alıntı: Çok iLqinç we hoş bi çalışma olmuş ellerinize sağlık ... Genişletmek için tıkla ... karantina' Alıntı: sade,öz ve harika bir çalışma Genişletmek için tıkla ... casabali45' Alıntı: benim yapamayacağım garanti ya da çoookkk çalışmam lazımm... Genişletmek için tıkla ... Hande DEMİR' Alıntı: çok başarılı. çok tebrik ederim. :clapping: eace1: Genişletmek için tıkla ... herkese çok teşekkür ederim
zekiaslan 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 6 Tem 2008 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.zekiaslan.deviantart.com 6 Tem 2008 #32 elıne Saglık
burcubalaban 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 61 Tepkime puanı 0 9 Tem 2008 #33 Alttakini daha çok beğendim üstteki biraz amatörce fikirlerin güzel tebrikler Moderatör tarafında düzenlendi: 9 Tem 2008
nadide 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 8 Şub 2008 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 9 Tem 2008 #34 o kağattaki buruşuk efekti nasıl verdın acabaaa??
splendors 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Şub 2008 Mesajlar 319 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.gorkemsezer.com 10 Tem 2008 #35 nadide' Alıntı: o kağattaki buruşuk efekti nasıl verdın acabaaa?? Genişletmek için tıkla ... A4 kağıdı katlayıp fotoğrafını çektim, yazıları kağıdın bir üst layer'ına koydum ve layer modunu değiştirdim.
nadide' Alıntı: o kağattaki buruşuk efekti nasıl verdın acabaaa?? Genişletmek için tıkla ... A4 kağıdı katlayıp fotoğrafını çektim, yazıları kağıdın bir üst layer'ına koydum ve layer modunu değiştirdim.
bhrcicek 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 29 Eki 2007 Mesajlar 41 Tepkime puanı 0 Yaş 42 12 Tem 2008 #36 ilk çalışmandaki kağıdın dokusunu üst bölümde kaydırmışsın ama ikisi de süper çalışma olmuş ellerine sağlık
ilk çalışmandaki kağıdın dokusunu üst bölümde kaydırmışsın ama ikisi de süper çalışma olmuş ellerine sağlık
splendors 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Şub 2008 Mesajlar 319 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.gorkemsezer.com 12 Tem 2008 #37 bhrcicek' Alıntı: ilk çalışmandaki kağıdın dokusunu üst bölümde kaydırmışsın ama ikisi de süper çalışma olmuş ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... kayan kısma dikkat etmemişim tipografi ile uğraşırken saol, düzeltiyorum.
bhrcicek' Alıntı: ilk çalışmandaki kağıdın dokusunu üst bölümde kaydırmışsın ama ikisi de süper çalışma olmuş ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... kayan kısma dikkat etmemişim tipografi ile uğraşırken saol, düzeltiyorum.
rüvü* ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 8 Kas 2007 Mesajlar 113 Tepkime puanı 4 22 Tem 2008 #38 emeğine sağlık çok beğendim o dokuları nası veriyorsun acaba
splendors 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Şub 2008 Mesajlar 319 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.gorkemsezer.com 22 Tem 2008 #39 rüvü*' Alıntı: emeğine sağlık çok beğendim o dokuları nası veriyorsun acaba Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim. layer'ların blend modunda değişiklik yapıyorum.
rüvü*' Alıntı: emeğine sağlık çok beğendim o dokuları nası veriyorsun acaba Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim. layer'ların blend modunda değişiklik yapıyorum.
gülümser 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 7 Haz 2007 Mesajlar 651 Tepkime puanı 5 22 Tem 2008 #40 çalışmalar çok hoş olmuş 1, çalışmana bayıldım