Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

i.marmara logo çalışması

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
immarmaratrizmsurunleri.jpg

Yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar.. (Logo su ürünleri şirketine ait olacak)

Son düzenleme:

Benzer konular

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Turizm Şirketine Gitmemiş Bence.. Teşekkürler...

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Şirket adı turizm için açılmış sonra çalışma alanını değiştirmişler anlaşılan.
Her yoruma savunma cevabı aldığım için bu yazıma da cevap alacağımı tahmin ederek.
Ben bir logo göremediğimi ekleyeyim. Zira logo yok. Bir yelpazenin üzerine yerleştirilmiş yay şeklinde font görüyorum. Diğer işlerinle karşılaştırdığımda ben beğenmedim . . .

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Logo dizaynlarına ve logolarda kullanılan fontları incelemenizi öneririm.
Logo önemli bir unsurdur.Maalesef bir logo dizaynı göremdim ben.

Daha özenle çalışılırsa güzel şeyler çıkabilir.

İyi çalışmalar

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Şirket adı turizm için açılmış sonra çalışma alanını değiştirmişler anlaşılan.
Her yoruma savunma cevabı aldığım için bu yazıma da cevap alacağımı tahmin ederek.
Ben bir logo göremediğimi ekleyeyim. Zira logo yok. Bir yelpazenin üzerine yerleştirilmiş yay şeklinde font görüyorum. Diğer işlerinle karşılaştırdığımda ben beğenmedim . . .

çizdiğim şey Yelpaze değil deniz kabuğu deniz ürünleri satan bi şirkete uygun olduğunu düşünüyorum deniz kabuğunun. arka fonuda çalışmayla beraber düşünmeyiniz .
gurup şirketleri daha sonradan açabileceği şirketler için çoklu isim kullanabiliyorlar.yorum yaparken seviyeyi düşürmezsen savunma cevabı almak zorunda kalmazsın
saygılar

Son düzenleme:

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Deniz kabuğu görsellerine göz gezdirin, daha iyi bir uygulama fikri mutlaka olacaktır. Logonuzu yaparken biraz daha az yer kaplamasına da özen gösterebilirsiniz. Bazen yapılanı tamamen tamamen akıldan ve bilgisayardan silmek gerekir. Sanırım bunu yapmalısınız. Elinize sağlık, iyi çalışmalar.

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışma için ellerinize emeğinize sağlık fakat arkadaşlarında dediği gibi logodan daha çok ışıklı tabaleyi andırıyor. logo yaparken bazı düşünülmesi gereken şeyler vardır birtanesi logoyu siyah beyaz hiç düşündünüzmü_? bana düşünülmemiş gibi geliyor. arka fonda logoya ait ise çok göz yorucu ve logoyu boğuyor. deniz kabupu diye kullandığınız görsel hiç deniz kabuğunu andırmadı. daha farklı bir görsel bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
ve daha önce yapılmış olan logoları incelerseniz size yardımcı olacağı kanısındayım.
tekrar ellerinize emeğinize sağlık

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
yorumlarınız için teşekkürler. deniz kabuğu benim çizimim, arka fon logodan ayrı.altarnatif ve daha hoş çalışmalar yapıp beğenilerinize sunacağım
saygılar herkeze

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışma için ellerinize emeğinize sağlık fakat arkadaşlarında dediği gibi logodan daha çok ışıklı tabaleyi andırıyor. logo yaparken bazı düşünülmesi gereken şeyler vardır birtanesi logoyu siyah beyaz hiç düşündünüzmü_? bana düşünülmemiş gibi geliyor. arka fonda logoya ait ise çok göz yorucu ve logoyu boğuyor. deniz kabupu diye kullandığınız görsel hiç deniz kabuğunu andırmadı. daha farklı bir görsel bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
ve daha önce yapılmış olan logoları incelerseniz size yardımcı olacağı kanısındayım.
tekrar ellerinize emeğinize sağlık

Tabiki siyah beyaz olarak da düşündüm, tamam belki kötü olmuştur ama ışıklı tabelayla ne ilgisi var anlamadım arka fonu neden logoyla birlikte düşündüğünüzü de yorımunuz için teşekkürler
immarmaratrizmsurunleri.jpg

hakan07070

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kenarlıklar cok parlak gibi görünüyor

ahmedgunduz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle hiçbir emek küçümsenecek kadar değersiz değildir. emeğinize sağlık olsun ancak deniz ürünleri satan bi firma için denizde gegin olan bi figür olsa daha hoş olur. acizane fikrim ahtapot olabilir hem daha sonraki açılacak şirketler için ahtapot kolları daha bi anlamlı olabir belki.

Unutmayalım ki daha güzeli araştıran ve bunun için çaba sarfeden nakkaşın nakışı eninde sonunda saygıyla anımsanır.

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
öncelikle hiçbir emek küçümsenecek kadar değersiz değildir. emeğinize sağlık olsun ancak deniz ürünleri satan bi firma için denizde gegin olan bi figür olsa daha hoş olur. acizane fikrim ahtapot olabilir hem daha sonraki açılacak şirketler için ahtapot kolları daha bi anlamlı olabir belki.

Unutmayalım ki daha güzeli araştıran ve bunun için çaba sarfeden nakkaşın nakışı eninde sonunda saygıyla anımsanır.[/QUOT

Teşekkürler yorumunuz için, bu iş için önüm de 10 gün gibi bi süre var bu süre içinde İnşallah en az beş tane ayrı seçenek yapıp müşterime sunmak istiyorum saygılar,,

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Seçenekler çoğaldıkça müşterinizin seçimi zorlaşacaktır.Bu da işin uzamasına sebep olacaktır.
Tavsiyem en fazla üç farklı alternatiftir.

aliustatales

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.srehber.com
cngzdhn bey
siz eleştiriye açık değilsiniz
madem her leştriye bir kulp takacaksınız
neden buraya konu açtınız

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
cngzdhn bey
siz eleştiriye açık değilsiniz
madem her leştriye bir kulp takacaksınız
neden buraya konu açtınız[/QUOTE

Eleştiriye açık olmasam yeni çalışmalar yapıcam ve beğenilerinize sunacağım dermiyim ben sadece dalga geçer gibi olan eleştirilere bozuluyorum biraz yoksa onun dışında sıkıntı yok hertürlü eleştiriye açığım bu eleştiriler sayesinde yanlışımdan dönüp doğru yaptığım işler çok oldu daha önceden de söylemiştim Eleştiriler doğruyu bulma yolunda en iyi silahımız bu silahı birbirimizi kırmak için değil doğruyu bulmak için kullanmalıyız,
Saygılar

designwish

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logonun karakeristik olması kadar, sunumu da önemlidir.
Vektörel bir çalışmayı, neon ışıklarla süsleyerek sunmak, müşterinin dikkatini dağıtacaktır.
Logo odaklı sunmanız , yararınıza olacaktı diye düşünüyorum.
Örneğin, müşterinin logonun bu halini beğendiğini varsayalım, aynı logoyu tek renk antetlide görünce, hayal kırıklığı yaşanabilir.
( daha sonra vektörel sunum eklemişsiniz gerçi ama söylemiş bulundum ) :)