Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İç mekan animasyon render

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Kendi firmamız için modellediğim ve animasyonunu hazırlayacağım bu tasarımın ön render çalışması
3Ds max vray
Render süresi 35 dk
Sahnede 1 adet vray ligt kullanılmıştır.

d304j304tal2copycopy.jpg

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
ay cok hoş bi tasarım..içim açıldı walla :) teşekkür ediorm..

hayabusa.69

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
toplar asiri parliyor ayna gibi olmus. ve buda cok kargasa olusturuyor.
bence biraz daha mat olmali.Heryer cok yansimali karmasık. gereken yerlere blur uygularsan daha gercekcilik yakalayabilirsin.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Elini neye atsan o işi başarıyla taçlandırıyorsun emeğine sağlık Mustafa çok güzel olmuş...

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
başarılar gerçekten değişik ve canlı bir çalışma

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
elinize sağlık.. oldukça canlı bir sahne..

render süresi biraz uzun gibi geldi bana.. tek kare render 35 dakika ise animasyon ne kadar sürer merak ediyorum..

animasyon nasıl bir şey olacak ?

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Emeğinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş.

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
ay cok hoş bi tasarım..içim açıldı walla :) teşekkür ediorm..

Ben teşekkür ederim yorumunuz için :)

toplar asiri parliyor ayna gibi olmus. ve buda cok kargasa olusturuyor.
bence biraz daha mat olmali.Heryer cok yansimali karmasık. gereken yerlere blur uygularsan daha gercekcilik yakalayabilirsin.

Zaten amaç topların ayna gibi yansıtıcı olmasıydı :) Sonuçta bu sahne animasyon için hazırlandı. Animasyonda güzel duracağını düşünüyorum.
Yorum için teşekkürler

Elini neye atsan o işi başarıyla taçlandırıyorsun emeğine sağlık Mustafa çok güzel olmuş...

Teşekkürler damla ;)

başarılar gerçekten değişik ve canlı bir çalışma

Teşekkürerler

elinize sağlık.. oldukça canlı bir sahne..

render süresi biraz uzun gibi geldi bana.. tek kare render 35 dakika ise animasyon ne kadar sürer merak ediyorum..

animasyon nasıl bir şey olacak ?

Teşekkürler arizek
Animasyon şu şekilde olacak ;
Renkli küreler hızlı çekimden ağır çekime patlayacak ve aynı renklerde konfeti olarak aşşağı doğru yağacak. Balonlar patlayınca içinden yapılan işlerler ilgili yazılar çıkacak. Tabi bu benim düşüncem, becerilirsem yapmayı düşünüyorum:) Daha öncede birkaç animasyon denemem oldu ama düşündüklerimi animasyon sonuna pek yansıtamadım, bakalım bunda başarabilecekmiyim.

Evet render süresi yüksek çünkü high animation ve 300dpi olarak render aldım. Animasyona render alırken kaliteyi biraz düşürmem gerekecek yoksa pc mi 1 gün unutmam gerekebilir :)

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
Ben teşekkür ederim yorumunuz için :)

Zaten amaç topların ayna gibi yansıtıcı olmasıydı :) Sonuçta bu sahne animasyon için hazırlandı. Animasyonda güzel duracağını düşünüyorum.
Yorum için teşekkürler

Teşekkürler damla ;)

Teşekkürerler

Teşekkürler arizek
Animasyon şu şekilde olacak ;
Renkli küreler hızlı çekimden ağır çekime patlayacak ve aynı renklerde konfeti olarak aşşağı doğru yağacak. Balonlar patlayınca içinden yapılan işlerler ilgili yazılar çıkacak. Tabi bu benim düşüncem, becerilirsem yapmayı düşünüyorum:) Daha öncede birkaç animasyon denemem oldu ama düşündüklerimi animasyon sonuna pek yansıtamadım, bakalım bunda başarabilecekmiyim.

Evet render süresi yüksek çünkü high animation ve 300dpi olarak render aldım. Animasyona render alırken kaliteyi biraz düşürmem gerekecek yoksa pc mi 1 gün unutmam gerekebilir :)

bilgisayarınızın gücünü öğrenebilirmiyim acaba ram hızı ve boyutu ekran kartınız işlemciniz felan

görselci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence mükemmel olmuş eline sağlık

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
burda onemli olan tahminimce ramlerin hızı ve ekrarn kartının hızı bence

Feride ATAMER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Renkli köşe :) çok şeker duruyor. AMA çalışmaya ayrıntılı bakılınca. Toplara verilen yansıma biraz garip durmuş gibi, örnek vermek gerekirse... Sol ön kısımda mavi topun yansıması çok saçma olmuş "bence" :) Vray Light tekniğini çok güzel kullanmışsın açıkcası ortamı güzel aydınlatmış. Çalışma olarak Modellediğin teknik bu şekilde ise animasyonda bunları kırmayı düşünmüyorsundur umarım :( Ellerine sağlık Mustafa sende olmasan... :)

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Renkli köşe :) çok şeker duruyor. AMA çalışmaya ayrıntılı bakılınca. Toplara verilen yansıma biraz garip durmuş gibi, örnek vermek gerekirse... Sol ön kısımda mavi topun yansıması çok saçma olmuş "bence" :) Vray Light tekniğini çok güzel kullanmışsın açıkcası ortamı güzel aydınlatmış. Çalışma olarak Modellediğin teknik bu şekilde ise animasyonda bunları kırmayı düşünmüyorsundur umarım :( Ellerine sağlık Mustafa sende olmasan... :)

Teşekkürler Feride
Yansımaların olması gereken gibi olduğunu düşünüyorum, ne tür birgariplik var anlamadım :)
Animasyonu hazırlamaya başladım ama baya bir uzun sürecek bu gidişle, bitince ilk sen görürsün zate merak etme :)

Feride ATAMER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkürler Feride
Yansımaların olması gereken gibi olduğunu düşünüyorum, ne tür birgariplik var anlamadım :)
Animasyonu hazırlamaya başladım ama baya bir uzun sürecek bu gidişle, bitince ilk sen görürsün zate merak etme :)

kolay gelsin mustafa...zaten en iyisini yapacağını biliyorum yine de çalışmanın bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyorum:)

ata06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende tebrik ederim güzel bi çalışma iç açıcı